De leukste producten voor in je slaapkamer!

Inspiratie tijd: 3 minuten

De slaapkamer is een belangrijke plek in het huis. Hier kun je heerlijk ontspannen en ben je veel uren van de dag te vinden. Vandaar dat je best wat aandacht mag schenken aan de inrichting ervan ;-). In deze blog lees je daarom hoe je je slaapkamer een hele nieuwe inrichting kunt geven met een paar aanpassingen. Lees je mee?

Comfort

Voordat je gaat kijken naar eventuele accessoires is het belangrijk dat je een goed, kwalitatief bed hebt. Een goed bed is namelijk heel belangrijk voor je rug, nek en voor je nachtrust. Kijk niet alleen goed naar je bed, maar ook je matras is een belangrijk onderdeel. Vind het beste matras dat past bij jouw lichaam. Past bij jou een hard matras of juist een zachte? Doe bijvoorbeeld deze test op internet en kom erachter!

Welke stijl? 

Het is ook goed om te kijken naar de stijl van jouw slaapkamer. Hieronder heb ik een aantal stijlen uitgelicht en daarbij mooie Lits-Jumeaux dekbedovertrekken uitgezocht. Dit scheelt jou weer zoeken ;-). Moeite met kiezen? Stap eens uit je comfortzone en kies een stijl die je misschien niet zo snel zou kiezen. Dit kan vaak erg verrassend uitpakken. 

#1 Romantisch

In een romantische slaapkamer zien we veel lieve teksten, zachte kleuren en sierlijke vormen. Dit zijn echte kenmerken van een romantische slaapkamer. Vind jij het leuk om jouw slaapkamer helemaal romantisch te maken? Kies dan voor een dekbed zoals deze onderstaande. Dit geeft gelijk sfeer in jouw slaapkamer!

#2 Landelijk

In een landelijke slaapkamer vind je veel natuurlijke materialen en accessoires. Hout mag dan ook zeker niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een houten kast, vloer of bed. Bij deze stijl past dan ook een mooi dekbed zoals deze. 

#3 Scandinavisch

Basic, rustig en fris. Zo omschrijf je deze stijl goed. Ben jij gek op naturel en houd jij van grijs- en pasteltinten? Ga dan voor een dekbed zoals deze. Je creëert direct de Scandinavische vibe in je kamer!

#4 Werelds

Alle invloeden van buitenaf komen langs bij deze stijl. Van India tot Marokko. Allerlei printjes en kleuren worden hierbij gecombineerd en deze stijl past dan ook echt alleen bij de mensen die houden van kleur in de kamer. Hoe tof is dit dekbedovertrek? Staat gelijk zo gezellig.

Finishing touch

Om je slaapkamer helemaal af te maken kun je gebruik maken van leuke accessoires. Denk aan kussens, plaids, kaarsen, maar ook een vloerkleed! Een vloerkleed zorgt echt voor de gezelligheid in de slaapkamer. Heb jij veel printjes of kleur in je dekbed zitten? Ga dan voor een neutraal vloerkleed. Zo oogt de slaapkamer niet te druk. Heb jij juist weinig prints en kleur in je dekbed? Kies dan voor een vrolijk vloerkleed. Op die manier krijg je de juiste balans en creëer je direct een eyecatcher in je kamer. 

Welke stijl/dekbed past het beste bij jouw inrichting? Laat het weten in de reacties! Ben jij nieuwsgierig naar meer? Neem dan een kijkje op de site. Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Duursamen kerst

Tegenwoordig kun je er niet meer om heen, duurzaam bezig zijn. We...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *