De leukste opbergers (voor in de kinderkamer)

Inspiratie tijd: 4 minuten

Voor iedereen is het denk ik wel herkenbaar dat er overal in huis altijd wel iets ligt. Helemaal als je kinderen hebt. Al het speelgoed, de knuffels… of misschien juist een plek voor schoenen, woonaccessoires die je eventjes niet gebruikt, plaids en ga zo maar door. In mijn zoektocht naar een leuke opberger voor het speelgoed van Vlinder kwam ik een prachtige kist tegen. In deze blog deel ik hier meer over! 

Waar let je op? 

Bij het kiezen van opbergers, zoals manden, opbergdozen en kisten, is het belangrijk dat je eerst goed kijkt naar wat je er precies in wil opbergen. Dit is natuurlijk bepalend voor de grootte die je nodig hebt. Als je voor een open kast wat manden zoekt, wil je misschien iets kleins. Een plek voor allerlei grote spullen? Kies dan voor een opbergkast of een grote kist. 

Heb je genoeg plek voor een mooie blikvanger? Kies dan voor zo’n kast als deze. Wauw! Echt eentje voor op mijn wishlist

Heb je weinig ruimte en wil je toch een extra plek creëren voor bijvoorbeeld leuke (kleine) woonaccessoires of decoratie voor in de kinderkamer? Dan is mijn tip om voor een wandplank te kiezen. In de kamer van Vlinder hebben we ook een wandplank en hierdoor kan ik elke keer afwisselen met woonaccessoires (fotolijst, plantje of een lampje bijvoorbeeld). 

Op een mooie manier speelgoed opbergen 

Laten we eens terug gaan naar de kinderkamer. Daar begon mijn zoektocht natuurlijk ook mee. Ik zocht een stoere opbergkist, waar we vooral haar knuffels in konden opbergen. Al snel kwam ik bij FunDesign terecht. Hun brede assortiment viel me gelijk op. Wat ik trouwens vaker doe als het gaat om Vlinder haar kamer, is dat ik verder kijk dan de meubels die ‘speciaal’ gemaakt zijn voor de baby- of kinderkamer. Er is namelijk genoeg leuks te vinden als je verder kijkt! Toen ik de kist ‘Lon Trunk’ van het merk Dutchbone zag, was ik gelijk verliefd. Wauw! Een perfecte match. 

Ik heb de kist naast de kledingkast van Vlinder gezet en de combinatie van de metalen kast en het vloerkleed bij de kist vind ik echt supermooi! De kist is gemaakt van vurenhout en is 82 cm breed, 52 cm diep en 34 cm hoog. Genoeg opbergruimte! Wat ik ook zo mooi vind zijn de details. Extra handig: de metalen scharnier (bij de klep) van deze kist kan je naar achteren duwen, waardoor de kist niet dicht kan vallen. 

De kist kun je ook aankleden door er wat speelgoed op te zetten. Zet je de kist liever in je woonkamer? Dan kun je natuurlijk ook andere decoratie opzetten. 😉 

Een blikvanger van FunDesign

Ik vind het echt een eyecatcher en een mooie toevoeging aan Vlinder haar kamertje. Ze vindt het trouwens ook erg leuk om alle knuffels er in- en uit te halen. Zo schattig. Mis je ook wat ‘pit’ in de kinderkamer en weet je niet zo goed hoe je ervoor kunt zorgen? Mijn tip is om dan te kiezen voor contrasterende materialen die je verder niet of weinig gebruikt. In Vlinder haar kamer hebben we verder bijvoorbeeld geen meubels in houtkleur. Daardoor valt de kist extra op! 

Over FunDesign

Zoals ik eerder al aangaf heeft FunDesign een breed assortiment. Denk aan stoelen, tafels, banken, kasten, eettafels, salontafels en nog veel meer. Wil je een bepaald product liever even in het echt zien? Dat kan. Bij Wolters Wonen in Nijverdal vind je de shop-in-shop van FunDesign. Alle producten die op voorraad zijn, kun je hier bekijken! Superhandig. 

En, wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst? Wij zijn er ontzettend blij mee! Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waarom behang sfeer geeft aan je huis!

Zelf heb ik op meerdere plekken in mijn huis behang, namelijk in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *