De leukste merken die je misschien nog niet kent!

Inspiratie tijd: 3 minuten

De afgelopen weken zijn er veel beurzen geweest waar de merken volop hun nieuwe collecties toonde. Uiteraard heb ik daar weer veel leuke spullen en merken mogen ontdekken. De hoogste tijd om hiervan een paar met jullie te delen. Deze keer een blog vol met inspiratie dus! 

Het eerste merk wat ik graag wil uitlichten is: Annet Weelink Design. Tijdens showUP event viel Annet gelijk op met haar super toffe wallpapers. Mochten jullie denken, showUP? Wat is dat? showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen. Het leuke aan showUP is dat je er zowel toonaangevende internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak.

Annet Weelink Design

Maar nu weer even terug naar Annet Weelink Design. Vooral het behang ben ik een groot fan van geworden. Het gehele ontwerp is met de hand getekend en dat zie je dan ook zeker terug in de producten. De prints kunnen op verschillende maten worden besteld en zelfs maatwerk is mogelijk. Waarom is dit behang anders? Voor het unieke behang en ontwerp wat je krijg vind ik dat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. Naast behang heeft Annet ook nog kaarten, tassen, kussens en nog veel meer met zelf ontworpen prints. Mocht je daar meer van willen zien kan je een kijkje nemen op haar website. www.annetweekinkdesign.com

Rijkswachters

A la

Een merk dat helemaal past in de trend van nu. Hou je niet van goud? Dan word jij iets minder enthousiast hiervan.
Volop dieren , goud en velvet. Naast de interieur artikelen verkopen ze ook sierraden, ook dit is allemaal in goudtinten.
Een merk wat zich zeer goed vertegenwoordigd op dit moment. Waar ik zelf heel blij van word, is het zien van de stand.
Hier is zo goed gekozen voor een duidelijk statement. De oudroze kleur is overal in doorgevoerd, van wanden tot het velvet wat op de sieraden presentaties zit. Een heel fijn detail is dat ook de verkoper(s) mooie oudroze accenten in de kleding hadden zitten. Hierbij maak je het hart van stylisten helemaal gelukkig, perfect dit totaalbeeld! Ik zeg zeer goed geslaagd.

Liefs, Lindy Helsdingen.

Comments

comments

Tags from the story
Written By
More from Furnlovers

Blij op vakantie, pimp je caravan!

Het is alweer een poos geleden dat ik de wonderlijke wereld van...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *