De leukste hotspots van Nijmegen

Inspiratie tijd: 4 minuten

Nijmegen: velen van jullie kennen het van de Nijmeegse vierdaagse en de daarbij behorende zomerfeesten. En dat is echt allemaal hartstikke leuk, geloof mij! Wat nog leuker is dat deze oude stad ook ontzettend leuke winkels heeft. En dan bedoel ik de woonwinkels. De Dille & Kamille, Hema, Søstrene Grene kennen we allemaal en daar kom ik ook erg graag. Deze zijn bij velen van jullie vast wel bekend. Maar Nijmegen kent ondertussen een aantal leuke hotspots die ik jullie niet wil onthouden en wat het shoppen dus nog veel leuker maakt. De meeste op loopstand, 10 minuten lopen van het centrum en eentje op ongeveer 10-15 autominuten van Nijmegen. Om het gemakkelijk te maken zet ik ze voor je op een rijtje:

De Fabriek Lunch & Conceptstore

Van Welderenstraat 75

Koffie, broodjes, babykleding sieraden, tassen etc. Allemaal onder één dak met een leuk binnenplaatsje. Alleen al de entree naar DE FABRIEK is prachtig.


www.defabrieknijmegen.nl

512 Nijmegen

Van Broeckhuysenstraat 20

Ideeën voor mode, design en planten. Concept 512 wordt gerund door twee jonge vrouwen: de een zorgt voor hippe kleding en de ander voor bijzondere planten. Samen runnen ze ook een theebar in de conceptstore.


www.512-nijmegen.nl

DAY  warehouse

Moenenstraat 13

Scandinavische woonaccessoires, kleding en lifestyle, allemaal te vinden in dit mini warenhuis. Klein, maar fijn!


https://www.facebook.com/pg/daywarehousenijmegen

WONDER FOR KIDS

Houtstraat 46

Hippe baby, peuter en kids store. Onlangs verhuisd naar een nieuw pand en helemaal gericht op de hippe baby, peuter en kleuter van nu. Vanuit de winkel loop je binnendoor naar een mooi oud en smal bij- pandje waar nu ook een klein gedeelte baby/kindermeubels staan. Deze zal in de toekomst uitgebreid worden.


www.wonderforkids.nl

MOOD CONCEPTSTORE

Houtstraat 59

Minimalistisch, Scandinavisch design. Inspirerende store vol mooie kleding van jonge ontwerpers, tijdloze tassen subtiele sieraden etc. Ook worden hier in de basement workshops gegeven op allerlei gebied.


www.moodconceptstore.nl 

BLEND-conceptstore

Lange Hezelstraat 17

Hippe conceptstore & haarsalon. In een ontzetten mooi oud pandje zit deze prachtige conceptstore. Er zijn nog zoveel mooie oude details aanwezig die stoer gecombineerd zijn met het industriële van nu. Helemaal achterin zit de kapsalon. Super concept en een prachtige collectie aan meubels, accessoires, sieraden etc.


www.blendnijmegen.nl

DOWN TOWN

Kannenmarkt 16

Ontzettend leuk hippe lunchroom, zo leuk ingericht, licht, wit, veel planten en vintage meubelen. Koffie, thee, lunch, van breakfast bowls tot croissants en onweerstaanbare taarten. Zeker een aanrader!!


www.downtownnmgn.nl


Time to lunch!

Oké, om weer even de benen te strekken en de lunch te laten zakken lopen wij richting Nijmegen -OOST, de Daalseweg en wel nr. 235. Daar bevindt zich:


HOY CONCEPTSHOP

Daalseweg 235

Een te leuk winkeltje vol met interieuraccessoires, kleding, sieraden. Weer een mooi pandje waar je veel inspiratie op kan doen!


https://www.facebook.com/HOYConceptShop/


Bemmel

Klaar met het centrum? Dan maken we nu een uitstapje met de auto naar Bemmel. We rijden de bekende Waalbrug over en nemen de afslag naar Bemmel, een naastgelegen buurtdorp van Nijmegen. En rijden richting de markt. Parkeren kan vlakbij en je hoeft er alleen maar de blauwe schijf te leggen, hoe fijn is dat!


KLEINE ZWAAN

Markt 41b, Bemmel

Kinderen-confetti-wonen. Een mooi licht en ruim pand met veel leuke merken als het bekende Sukha, ‘kwilleminhuis en Dutz en nog veel meer! Naast een ruime collectie woonaccessoires zijn er ook erg mooie sieraden te vinden. Ook aan de kleintjes wordt gedacht, je vindt er alles om een verjaardagsfeestje te vieren. Kortom zij verkopen alles wat leuk is op het gebied van KINDEREN-CONFETTI en WONEN!

 
www.kleinezwaan.nl

Happy shopping day !!!

Liefs, Marieke (Volg Marieke ook op Instagram: klik hier

 


 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Hemelbedden om in te dromen

Niets is lekkerder om in bed te ploffen na een lange dag...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *