De leukste herinneringen met Propfun!

Inspiratie tijd: 3 minuten

 

  

Je hebt er vast wel eens eentje voorbij zien komen in het echt of op social media: een photobooth. Heb je bijvoorbeeld binnenkort een event, bruiloft, verjaardag of een business launch? Met Propfun maak je jouw event onvergetelijk! Leg de leukste momenten vast en creëer zo de mooiste herinneringen. In deze blog ga ik je wat meer vertellen over Propfun en de photobooth! Lees je mee?

Photobooth

Tegenwoordig is een photobooth niet meer te missen op een bruiloft of feest. Het is ontzettend populair! Een leuke of gekke foto maken in een fotohokje is iets wat we vroeger al wel eens deden met een groep vrienden. Maar tegenwoordig zijn deze ook te huur en met nog leukere toevoegingen en props! Extra leuk: de foto’s worden direct uitgeprint. Het is ontzettend leuk om op deze manier een moment vast te leggen. 

Propfun

Propfun is een bedrijf wat gespecialiseerd is in photobooths! Je kunt hier een photobooth huren in bijna heel Nederland en zelfs België. Het is makkelijk en snel en het wordt allemaal duidelijk uitgelegd hoe je de photobooth moet gebruiken. Wanneer je er niet helemaal uitkomt, kun je de uitlegvideo’s bekijken (die staan in de app) of naar Propfun bellen. Er kan dus niets mis gaan!

Props

Vergeet de props niet! Je kunt de leukste en grappigste props toevoegen aan de foto’s. Een grappig hoedje of een leuk hartje. Noem het maar op. Op deze manier is het ook erg leuk voor kinderen. Maar natuurlijk ook voor volwassenen. De grappigste foto’s komen eruit. Wil je je huid wat gladder maken? Voeg dan een beauty filter toe! Ideaal dat dat ook kan bij deze photobooth ;-).

Event

Om een event onvergetelijk te maken wil je iets hebben om nog op terug te kijken! Daar is een photobooth de perfecte keus voor. Mensen nemen de fotostrips mee naar huis en plakken ze bijvoorbeeld met een magneet op de koelkast. Daarnaast is het op een event een superleuke toevoeging, je creëert zo de grappigste en spontaanste foto’s.

Logo 

Aan de fotostrips kan je de leukste dingen toevoegen. Heb je bijvoorbeeld een bruiloft dan kan je de namen van de bruid en bruidegom onder de strip laten zetten, zo weet iedereen wanneer ze de strips mee naar huis nemen waar ze die foto’s hebben gemaakt. Of heb je een business launch? Zet dan je logo eronder, zo vergeten ze jouw bedrijf niet meer. Zo maak je je event gedenkwaardig!

Onze ervaring

Ook wij hebben ondervonden dat de photobooth een leuke toevoeging is aan een event. Zoals je op de foto’s ziet creëer je direct een gezellige, informele sfeer. Iedereen gaat het proberen en heeft lol en dat is helemaal het doel van de photobooth. 

Vind jij dit nou ook zo leuk en wil jij ook graag een photobooth huren? Kijk dan even op de site van Propfun! En laat in de reacties weten wat jij ervan vindt! Liefs

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Het loft gevoel in je woning met Laui Lounge

Droom jij stiekem ook wel eens van een loft, maar heb je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *