De leukste decoratie voor je vijver!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een vijver in je tuin staat superleuk: het ziet erg gezellig uit en al helemaal als je er vissen in hebt. Kies er bijvoorbeeld voor om je vijver helemaal af te maken met mooie decoratie. In deze blog lichten wij heel veel mooie producten uit die jouw vijver helemaal mooi kunnen maken! Let’s begin. 😉

Fontein

Eerder schreven wij hier al een leuke blog over. Je vijver kun je namelijk heel leuk versieren met een mooie fontein. Het ziet er leuk uit en het geluid van een fontein is ook nog eens heerlijk rustgevend. Daarnaast zijn er nog meer voordelen aan het hebben van een vijver:

  • De spray kan drijvende rommel verplaatsen;
  • Fonteinen bewegen het water en dat zorgt voor beluchting;
  • Verhindert het eitjes leggen bij vrouwelijke insecten.

Er zijn verschillende soorten fonteinen. Denk aan grote, kleine, drijvende of stilstaande. Kies een fontein die bij jouw tuin past.

On trend: watervallen in je vijver

Wat je tegenwoordig veel ziet zijn watervallen in de vijver. Dit staat zo tof! Heb jij een grote vijver? Kies er dan voor om er bijvoorbeeld twee naast elkaar te plaatsen. Zo creëer je een nóg groter effect dan wanneer je er eentje plaatst. 

 Ga jij liever voor één waterval? Kiesdan voor een mooie zoals op deze onderstaande foto.

 

Sfeerverlichting

Verlichting is erg belangrijk. Wanneer je in de avond nog gezellig buiten wil zitten is het fijn om goede sfeerverlichting te hebben. Decoreer je vijver daarom ook met leuke lampjes. Op die manier wordt je vijver ook in de avond/nacht verlicht en zorg je ervoor dat de hele tuin mooi verlicht is. Bij Vijverleven kwam ik erg veel mooie producten voor de vijver tegen. Zo zag ik ook deze mooie lampjes. Kijk hoe leuk het de vijver verlicht!

Iets extra’s

Om je vijver helemaal af te maken kun je ervoor kiezen om iets extra’s toe te voegen. Je verwacht het misschien niet, maar je zult verrast zijn wanneer je vijver er mooi uitziet door bijvoorbeeld een waterval, een fontein of verlichting. Het is daarnaast nóg leuker om bij je vijver mooie beelden neer te zetten. 

Deze mooie vistoren is ook een echte eyecatcher in jouw tuin. Dit staat superleuk en is ook nog eens een verrijking voor de vissen. Je kunt de vissen nu vanuit elke hoek van de tuin zien zwemmen. De toren plaats je op de vlakke bodem en daarna zuig je met een tuinslang of waterstofzuiger het lucht uit de toren. 

Wat vind jij mooie decoratie voor in jouw vijver? Laat het ons weten in de reacties! Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Prachtige droogboeketten van Beauquet

Droogboeketten: wij zijn er dol op. Het staat prachtig in een interieur...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *