Dé leukste accessoires voor in huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

Persoonlijk vind ik het erg leuk om mijn interieur steeds te vernieuwen. De basis zoals een bank, tafel en kast blijft wel lang staan, maar qua accessoires kun je altijd lekker veel veranderen. Ik ging daarom op zoek naar de mooiste accessoires voor in mijn huis, lees je mee?

De Silo

Mijn doel was dus om mijn inrichting een kleine boost te geven en dat is zeker gelukt! Ik ging op zoek naar mooie items en kwam al snel uit bij De Silo. De stijl sprak mij erg aan (landelijk/ stoer). En daarom heb ik gekozen om hier allerlei mooie producten te scoren. Bij De Silo kun je naast accessoires ook voor kasten, tafels, verlichting en nog veel meer terecht. Graag laat ik je mijn toffe items zien! 

Plaid en kussens

Of het nu zomer, lente, herfst of winter is… een dekentje staat altijd leuk in je interieur! Maar ook mogen comfortabele kussens niet ontbreken. Naast comfort is de uitstraling ook erg belangrijk. Ik heb gekozen voor een mooi roze plaid die afsteekt op de witte stoel. Daarbij heb ik gekozen voor oud roze kussens. Deze kleuren zijn namelijk voor elk seizoen te gebruiken. Ik vind deze combinatie erg mooi staan! 

  

 Houten krukje

Een bijzettafel is iets dat ik veel gebruik. Elke dag zet ik er eigenlijk wel dingen op. Denk aan glazen of lekkere hapjes bijvoorbeeld. En omdat ik het zo vaak gebruik wilde ik echt een opvallend tafeltje. Ik ben gek op hout in huis, dus vandaar dat ik koos voor een houten krukje. Het staat niet alleen leuk met accessoires erop, maar ook kun je het gebruiken als zitbankje. Ideaal dat het twee functies heeft ;-).  

 

Groen in huis

Ik ben niet de enige die planten leuk vind in het interieur, want tegenwoordig zien we veel huizen vol staan met planten en wat staat dat toch leuk! Ik ben dol op planten, maar niet echt op het water geven… herkenbaar? Bij De Silo kwam ik daarom leuke artificial plants tegen. Dit schattige plantje blijft dus altijd zo mooi. Love it!

 

Kleine verandering? Verrassend resultaat!

Je hoeft dus niet altijd een grote verandering toe te passen in huis om een nieuwe look te creëren. Haal een aantal leuke items in huis waarvan jij blij wordt en richt je woonkamer of slaapkamer anders in. Door met de huidige meubels te gaan schuiven zorg je ook weer voor een vernieuwende uitstraling.

Wil jij meer informatie over De Silo? Neem dan even een kijkje op de site en bekijk alle leuke producten. Liefs

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Zorg voor een eyecatcher met behang!

Is het tijd om nieuw behang te kiezen voor op de muren...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *