De keuken van je dromen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je komt er elke dag: de keuken! Iedere dag bereid je hier de maaltijden waarmee je goed voor jezelf zorgt, dus waarom zou je ook niet goed voor je keuken willen zorgen? De keuken van je dromen is dichterbij dan je denkt. Je kan je eigen design keuken op maat laten maken, zodat jij deze kan indelen naar wens. Dat is toch gaaf? Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

De nieuwste trends

Zoals ik net al zei is de keuken echt een plek waar je vaak komt. Als het niet om te koken is, is het wel om even een glas water te pakken. Dus een fijne keuken is enorm belangrijk! Een keuken is ook de plek waar iedereen bij elkaar komt en vertelt over zijn of haar dag. Wij gingen daarom op onderzoek uit naar de mooiste keuken en die hebben wij gevonden. Een plek waar je de mooiste keukens kan laten samenstellen naar wens is bij Goergen Keukens. Je kunt hier jouw nieuwe design keuken laten samenstellen met invloeden van de nieuwste trends.

Maar wat zijn de nieuwste trends nu eigenlijk? Een trend die je nu veel ziet in interieurs is zwart. Wil je een zwarte keuken? Dat kan! Of een andere trend, die tegelijkertijd ook tijdloos is, is marmer. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een zwarte keuken, met een marmeren blad. Er is veel mogelijk. Zo hebben ze bij Goergen keukens allerlei mooie materialen en onderdelen voor jouw nieuwe keuken, volgens de nieuwste trends en van verschillende merken. Heb jij moeite met kiezen en ga je liever voor iets wat al is ontworpen? Ook dat kan bij Goergen keukens. In hun showroom zie je verschillende voorbeelden van keukens waar je direct verliefd op wordt!

SieMatic keukens

Misschien heb je er wel eens eerder over gehoord: SieMatic. Als je het nog niet kent vertel ik je er graag wat meer over. SieMatic is een Duits merk wat keukens aanbiedt. Ze hebben veel verschillende, waaronder stoere Urban keukens. De SieMatic keuken zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Er worden warme kleuren gebruikt en warme materialen, zoals houten balken. Dit geeft je keuken een hele andere sfeer en maakt het ook erg gezellig. Een keuken uit deze serie is een echte eyecatcher in je huis!

Een eyecatcher in je interieur

Wanneer je een keuken uitkiest of samenstelt, is het mooi als deze goed bij de rest van je interieur past. Dit zorgt mooi voor één geheel. Het kan zijn dat jij een open keuken hebt die je meteen ziet wanneer je jouw huis binnen komt, dan is het gaaf als je van jouw keuken een échte eyecatcher maakt! Je kunt dit doen door voor opvallende kleuren en materialen te kiezen, maar ook door de vorm van jouw keuken. Een kookeiland is bijvoorbeeld een mooie blikvanger en ook erg handig. Je kunt er makkelijk met meerdere mensen omheen staan als je gezellig samen gaat koken. 

Heb je een nieuw huis en begin je met een frisse start? Of misschien wil jij je huis wel een grote makeover geven. Dan hoop ik dat ik je heb geïnspireerd met deze blog.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Schouw in betonlook (DIY)

Met een lekker wit gestucte schouw zit je altijd goed. Alhoewel? Het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *