De beste kijkervaring met Philips TV

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een combinatie van uitstekend geluid, de mooiste kwaliteit en de perfecte kleuren. Dit vind je niet vaak in een televisie. Toch kun je dit bij Philips TV vinden. De nieuwste Philips TV uit de Performance-serie heeft het allemaal! Ben je dus helemaal klaar met de mindere beeldkwaliteit van die oude televisie en ben je benieuwd hoe jij jouw TV-beleving kan upgraden? Ik vertel je graag meer! 

 

Bioscoopkwaliteit

De Philips Performance Series 8506 krijgt ondersteuning van Dolby’s eersteklas geluid en video. Dolby Vision zorgt voor het ideale beeld- en kleurkwaliteit die je ook zou zien in de bioscoop. Vele films en series zijn namelijk met Dolby kwaliteit opgenomen. De technologie van Dolby Atmos zorgt voor het beste geluidskwaliteit. Het geluid van de televisie wordt dan naar het plafond gestuurd, die terug weerkaatst naar jouw luisterpositie. Het zorgt dus voor ruimtelijk geluid met echte helderheid en diepte. Fantastisch!   

Het adembenemende Ambilight

De Philips Performance-serie TV heeft op de achterzijde LED lights, genoemd Philips Ambilight. Het 3-zijdige Ambilight rondom de rand van de TV, kleurt mee met de beelden op het scherm, wat zorgt voor een geweldige ervaring. De lichten schijnen op de muur en stralen een mooie gloed uit. Het voordeel van Ambilight is dat wanneer je in het donker naar de TV kijkt, het minder schadelijk aan je ogen is. Philips TV noemt het “gewoonweg betoverend” en dat snappen wij maar al te goed. 😉 

Android TV

Wat ook luxueus is aan de TV, is dat je al je favoriete apps op één plek hebt. Het startscherm kun je namelijk veranderen, zodat je elke app hebt die je maar wil! Denk hierbij aan Netflix, Disney+, YouTube, enz. Wil je dus jouw lievelingsfilm en -programma’s bekijken of verdergaan waar je was gebleven? Dat kan nu heel eenvoudig! Creëer op jouw TV,  jouw ideale relax platform! 

 

Spraakbediening

Spraakbediening klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is super handig! Bij de TV zit een afstandsbediening met een knop voor spraakbediening. Klik op deze knop en praat met de Google Assistent Alexa. Ben je benieuwd wat voor weer het word? Vraag het en Alexa geeft antwoord!

 

Op kantoor

Naast dat deze TV dus perfect is voor in de woonkamer of slaapkamer, hoeft de TV natuurlijk niet alleen maar daar te hangen. Wij hebben de Philips TV namelijk op ons kantoor! En nee, wij kijken natuurlijk niet TV onder ons werk. Maar ook in ons kantoor willen wij het beste van het beste voor onze meetings. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld goed brainstormen of juist iets presenteren. Echt heel erg handig en zeker aan te raden! 

Naast al deze geweldige kwaliteiten zijn er nog vele meer om te benoemen. Ben je helemaal weg van de Philips Performance Series TV en wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie!  

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Buitenleven

Wauw, gaaf dat ik mijn passie voor interieur en styling vanaf nu...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *