Dé badkamer musthaves

Inspiratie tijd: 3 minuten

In een badkamer zijn er een aantal meubels en accessoires die niet mogen ontbreken. Je wilt lekker kunnen ontspannen en comfort hebben, toch? In deze blog lees je daarom waar je moet beginnen met het inrichten van je badkamer en wat je absoluut niet mag vergeten! 

First things first

Heb jij al een plaatje in je hoofd en weet je al helemaal hoe je het wilt hebben? Of ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer? Mijn tip is om niet zomaar te beginnen met verbouwen/dingen te halen voor je badkamer. Ga eerst goed kijken hoe het er nu uitziet en wat je wilt veranderen. Kijk goed naar de basis. Welke tegels, kleuren en sfeer spreken je aan?

De basis

Meubels zijn erg belangrijk in de badkamer. Je wilt namelijk genoeg spullen kunnen opbergen, maar een aantal producten heb je standaard elke dag nodig. Kies daarom voor één grote kast waar je handdoeken en washandjes in kunt doen. Kijk goed naar de ruimte die je hebt. Ik heb thuis bijvoorbeeld een lange, smalle kast waar een spiegel voor zit. Ideaal, zo kun je veel in de kast opbergen en heb je ook nog eens een spiegel! Daarnaast zijn plankjes ook erg handig. Hier zet je producten op die je dagelijks gebruikt, zoals een tandenborstel, gel en haarlak. Waar je ook goed aan moet denken is dat je badkamer altijd schoon en netjes moet zijn. Hierbij is kalkaanslag echt een veelvoorkomend probleem. Hoe je dit kunt oplossen met de Amfa4000 van de   Waterontharder vertel ik je later in deze blog!

Handdoekenrek

In de badkamer moet je genoeg plek hebben om de handdoeken op te kunnen hangen, want eerlijk is eerlijk… een natte handdoek is zó vervelend. Een leuke manier hiervoor is een decoratie ladder. Door het hout creëer je een natuurlijke sfeer en genoeg ruimte voor de handdoeken. Laat dezelfde kleur als hout bijvoorbeeld ook terugkomen in andere accessoires, zoals een mand bijvoorbeeld. 

Wasmand

Dit lijkt erg logisch, maar dit is echt een must. Zorg dat jouw wasmand niet een doorn in het oog, maar juist een eyecatcher is. Door te kiezen voor een mand die past bij de rest van de badkamer zorg je ervoor dat het een geheel wordt. Daarnaast is het fijn als de wasmand niet te vol zit. Houd het bij en zorg dat jouw badkamer er opgeruimd uitziet. 

Schoon

Het is belangrijk een badkamer ook schoon te houden. En waar ik zelf vaak tegenaan liep was dat ik elke week aan het poetsen was, maar de kalk van de kraan en douchekop er niet afkreeg. Heel vervelend… Ik ging op zoek naar een oplossing hiervoor en kwam terecht bij Waterontharder. Ik deed wat onderzoek en was enthousiast over het product dat zij verkochten: de Amfa4000. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen kalk meer kan ontstaan en je daarom schoon water krijgt. Wil jij dus ook af van de kalk in jouw badkamer (of kraan in de woonkamer)? Neem dan zeker even een kijkje op de website

Ik ben erg benieuwd hoe jij jouw badkamer gaat aanpakken! Laat het ons weten in de reacties. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Maak het lente met planten en bloemen

Februari… De maand van grijze dagen, twijfelachtige sneeuwbuien en vrieskou. Heel af...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *