Creëer het ultieme buitengevoel

Inspiratie tijd: 3 minuten

De lente komt er bijna aan en ik kan niet wachten totdat ik heerlijk buiten van het zonnetje kan genieten! Ik hou enorm van het buitenleven, maar helaas is het in Nederland de laatste tijd koud, grauw en regenachtig… hmmm! Ik ging daarom op zoek naar een oplossing waardoor ik met deze dagen ook een soort van buiten kon zijn. Lees je mee?

Tuinkamer

Ik denk dat mijn tuin er 8 maanden van het jaar uitziet als een wildernis, herkenbaar? Ik zie het niet als een prioriteit, omdat ik er alleen maar in de lente/zomer zit wanneer het warm is. Maar als het even kon zou ik er dagelijks zitten! Ik ging daarom op zoek naar een manier waarop ik mijn tuin effectief kon gebruiken (niet alleen met warme dagen). Ik kwam al snel uit bij een tuinkamer. Dit is een extra stuk aan je woonkamer, maar wel met het gevoel van buiten. Heerlijk leek me dat en ik ging me er meer in verdiepen! Met een tuinkamer kun je heerlijk overdekt buiten zitten. het maakt dus niet uit of het nu regent of koud is, je zit altijd beschut.

In de ochtend kun je heerlijk wakker worden en genieten van het uitzicht, maar ook ‘s avonds kun je de sterren bewonderen vanuit je stoel! 

Dit ziet er zo gezellig uit! Helemaal geschikt als er wat vrienden langskomen, maar ook als jij even een momentje voor jezelf wil. Pak een goed boek en kom helemaal tot rust.

Veranda

Ik krijg zelf altijd erg veel leuke ideeën als ik denk aan de tuin. Op Pinterest zoek ik naar inspiratie en daar vind je zoveel ideeën. Wat je vaak ziet tegenwoordig zijn veranda’s. Het is zo leuk om dan je eigen stijl vanuit je huis door te trekken naar de veranda. Dit is eigenlijk een verlenging van jouw woonkamer. In de lente en zomer kun je heerlijk relaxen op jouw veranda en daarnaast kun je er ‘s avonds ook nog lang blijven zitten. Gaat het regenen? No worries! Je zit helemaal beschut. Wanneer je toch echt voor een dichte tuinoverkapping wil gaan, dan kun je kiezen voor zijwanden. Ik kwam bij Verasol veel mooie veranda’s en overkappingen tegen. Neem dus vooral even een kijkje op de site voor al hun producten! 

Creëer sfeer 

Wanneer je een tuinkamer of een veranda gaat plaatsen in je tuin kun je dit nog uitbreiden met leuke accessoires. Denk hierbij aan LED-spots voor de sfeer, heaters om het lekker warm te krijgen of voor zonwering om het niet te warm te krijgen en ga zo maar door. Er zijn dus nog meer mogelijkheden ;-). Hoe zou jij jouw overkapping/veranda leuk maken?

Verasol

Ik was gelijk dus erg enthousiast over de producten van Verasol en wilde dit daarom graag met jullie delen. Het fijne van Verasol vind ik is dat zij ook het maatwerk, inmeten en de montage kunnen doen. Ideaal, want dan weet je dat het in één keer goed gebeurt. Wil jij meer informatie over de producten? Neem dan contact op, want zij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Wil jij jouw tuin ook helemaal afmaken met een mooie veranda of een overkapping? Neem dan eens een kijkje op de website van Verasol. Liefs.

Bron: Verasol 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Welkom Anamaria!

Vanaf deze week hebben we een nieuwe stagiaire erbij. Hier gaat ze...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *