Creëer een cozy winters interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

De winter is nu toch echt begonnen met al dat koude weer… Brrr! Het is fijn om dan je huis net wat knusser te maken met leuke accessoires of een mooi kleed. Ik deel graag mijn tips hoe je dit kunt creëren 🙂

Kaarsen en kleur

Eén van de dingen die een huis er knusser en warmer uit laat zien, is door kaarsen toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld een mooi dienblad vol kaarsen op de tafel zetten of juist kleine waxinelichthouders door het huis verspreiden. Ook kleur is belangrijk voor een cozy winters interieur. Heb je bijvoorbeeld fel gekleurd kussen op de bank liggen? Wissel de hoezen eens om voor kleuren zoals wit, grijs, nude, goud of een donkere kleur, zoals donkergroen.
kaars

Bron

Dekens en kleden

Een fijne, grote deken op de bank waar je heerlijk onder kunt kruipen kan natuurlijk nooit kwaad. 😉 Zet bijvoorbeeld een mooie koperen of rieten mand naast de bank met verschillende dekens erin. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, maar is ook nog eens heel praktisch!

Wat ook een cozy effect geeft aan een ruimte is een mooi kleed. Een kleed maakt de ruimte één geheel en is ook nog eens heel fijn voor aan je voeten. Bij Sukhi kwam ik een heel leuk kleed tegen die ik perfect in een winters interieur vond passen, dus die deel ik natuurlijk graag met jullie.

stenen-f

Stenen kleed van Sukhi

Toen ik op de site van Sukhi keek, viel dit kleed me gelijk op door het mooie stenen effect. Het zijn allemaal vilten ‘’stenen’’ die aan elkaar zijn genaaid tot een prachtig kleed. Dus, nee, geen echte stenen. Dat zou niet echt een pretje zijn… 😉 Maar dit kleed: wauw! Het kleed is helemaal van wol en is handgemaakt in India. Door de neutrale kleuren geeft het een rustig en warm effect aan een interieur en past het in elk interieur.

steeen-kleed

steen-handgemaakt

Verschillende soorten

De stenen kleden zijn beschikbaar in een ronde en rechthoekige vorm en 3 verschillende patronen. Op volgorde van de foto’s zie je Ayaan, Dhruv en Ishaan.

stenen

Ken jij deze kleden al? En, welke is jouw favoriet? Ik vind ze ontzettend leuk! Liefs, Numai.

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Roomdividers!

Wil je een apart hoekje maken in je woon-, slaap- of werkkamer?...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *