Clork van Puik-Art

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ken jij het merk Puik-Art al? Een tijdje geleden schreef ik een blog over dit merk dat ook verkrijgbaar is bij Sterk Online (deze lees je hier). Misschien ken jij dit super leuke klokje al, maar toch wil ik ‘m aan jullie laten zien. Wat een mooi design! 

puikart3

Puik Art

Puik Art zorgt ervoor dat elk meubel, elk accessoire, een sterk design heeft dat altijd vernieuwend en uniek is. Nederlands design ten top: dat vind je bij Puik Art. De ontwerpen zijn toegankelijk en goed te gebruiken bij diverse producten. Er zijn zoveel producten van Puik Art die nog op mijn verlanglijstje staan! Zoals de lamp waarbij leer is gebruikt voor de lampenkap, wauw!

puikart1

Clork

Deze klok is de Clork. Je kunt kiezen voor twee kleuren, namelijk zwart of naturel. De naturel zie je in deze blog! Met dit strakke design kan je de klok overal wel in huis plaatsen! De combinatie van kurk met de witte wijzerplaat vind ik super mooi!

puikart2

Meer weten?

Mocht je meer informatie willen, dan verwijs ik je graag naar de website van Puik-Art! Ontzettend veel leuke spullen zul je daar vinden!

Liefs, Mariëlle.

puikart4

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

#FridayMadness: 3 budget tips voor de woonkamer

De woonkamer: de plek waar we misschien wel het vaakst zijn. We...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *