Budget styling van de slaapkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

De slaapkamer, deze plek in het huis wordt toch het snelste vergeten denk ik. ‘Want het is toch maar een plek waar je alleen maar slaapt’. Dat is dus eigenlijk helemaal niet zo. De slaapkamer is de plek waar je toch helemaal tot rust komt. Dan vind ik het toch best belangrijk dat in deze ruimte niet alleen een bed staat en een zielig nachtkastje. Hieronder laat ik zien hoe je je slaapkamer op kunt pimpen. 

Tips voor het pimpen van je slaapkamer, maar geen grote verandering

Wil je nou je slaapkamer gezellig pimpen, maar wil je niet te veel geld uitgeven of niet een te grote aanpassing doen? Hieronder geef ik een aantal tips over hoe je je kamer kan aankleden met kleine aanpassingen;

#1 Decoratie aan de muur

Decoratie aan de muur maakt al snel een groot verschil. Kies bijvoorbeeld voor een paar schilderijtjes of andere accessoires op de muur. Zo maak je het al een stukje gezelliger! Zoals je op de foto hieronder ziet hebben ze ervoor gekozen om een soort van schalen aan de muur te hangen, super leuk! Net even iets anders dan normaal. 😉

Je kun er voor kiezen om verschillende schilderijtjes bij elkaar op te hangen! Maar je kunt ook zeker voor één schilderij kiezen.  Het voordeel hiervan is dat gelijk alle aandacht in de slaapkamer naar het schilderij gaat en niet naar het misschien onopgemaakte bed. 😉

#2 Een keertje iets anders

Ga een keertje voor een niet zo “standaard” nachtkastje. Zoals je hieronder op de foto ziet hebben ze gekozen voor een klein bijzettafeltje. Het geeft een stoer en speels effect. Maar ik hoor sommige al denken: “je hebt zo toch veel te weinig ruimte?” Een goede oplossing hiervoor is om nog een bijzettafeltje erbij de zetten. Kies dan voor een tafel hoger of juist lager is, zodat je ze onder elkaar kan schuiven. Hierdoor krijg je nog net iets meer variantie in je slaapkamer.

#3 Het opmaken van je bed

Het opmaken van de bed maakt ook al een groot verschil. Het ziet er heel anders uit als je je bed mooi opmaakt met verschillende sierkussens, dan alleen een dekbedovertrek. Kijk maar naar de foto’s hieronder. Dit ziet er veel gezelliger uit toch?!


Naast het gebruik van verschillende sierkussens en dekentjes, kun je er ook voor kiezen om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Hierdoor wordt het geheel net iets rustiger.

Goossens wonen & slapen

Alle woonaccessoires en meubels hierboven zijn van Goossens wonen & slapen. Bij Goossens wonen & slapen vind je trouwens echt alles! Neem gerust een kijkje op de website  door hier te klikken!

Kan jij iets met de tips? Ik ben benieuwd naar het resultaat! Liefs, Tessa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor het inrichten van de slaapkamer

De slaapkamer… een heerlijke plek, waar je je even kunt terugtrekken, maar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *