Bryck: comfortabele design meubelen voor binnen en buiten!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Een nieuw loungemeubel kiezen? Niet altijd even gemakkelijk! Je wil iets unieks, moois en dat perfect bij jouw tuin of woonkamer past. Ken jij BRYCK al? De BRYCK loungemeubels zijn comfortabel, zacht en ook nog eens mooi! BRYCK heeft een bank, maar ook loungestoelen, hockers en veel meer. Een Nederlandse fabrikant, met een indrukwekkende stijl. Lees mee!

Het inrichten van de tuin en woonkamer

Naast dat je het binnen leuk wil inrichten, is het begrijpelijk dat je ook van je tuin een leuke, gezellige plek wil maken! Bij het inrichten van de tuin moet je altijd op een aantal dingen letten. Uiteraard op de beschikbare ruimte die je hebt. Zo weet je precies hoeveel plek je hebt voor meubels, woonaccessoires en planten. Daarnaast vind ik het altijd mooi als de interieurstijl die je binnen gebruikt ook wordt doorgevoerd naar buiten. Hierdoor ontstaat er één mooi geheel. Voor de woonkamer betekent ook dat het goed is om te kijken naar de vorm en ruimte. Heb je plek voor een grote bank? Of komt een kleinere bank beter tot z’n recht? Door goed gebruik te maken van de ruimte in zowel je woonkamer als tuin zorg je voor een fijne overgang van binnen naar buiten (en andersom!)

b r 1

BRYCK
Met de meubels van BRYCK haal je binnen naar buiten, maar eigenlijk ook andersom. De meubels kun je namelijk binnen én buiten gebruiken. Wanneer je de meubels van BRYCK voor buiten gebruikt, weet je zeker dat je geen ‘standaard’ tuinmeubels hebt. Zodra je de meubels ziet wil je er direct in ploffen! BRYCK heeft daarnaast ook ontzettend veel keuze in modellen en kleuren. Dit betekent dat je jouw meubel helemaal naar eigen wens kunt krijgen!

b r 2

De meubels van BRYCK
Ik laat je graag zien wat voor een meubels BRYCK allemaal heeft!

Loungestoel en hocker
Wauw, dit vind ik zo mooi! Deze loungestoel en hocker staan perfect samen. Onderstaande foto geeft me echt een zomers gevoel. Deze stoel is te verkrijgen in alle BRYCK kleuren.

b r 3

Loungebank
O, wij zijn verliefd! Geweldig z’n loungebank! De bank heeft heerlijke zachte leuningen en is tegelijkertijd lekker stevig. De banken van BRYCK zijn echt gemaakt voor vele uren loungeplezier.;-)

Loungebank

Stretch
En, dan…. de stretch! Zo’n leuk idee! Je kunt er heerlijk op genieten in je tuin (of zelfs op het strand!). Voor de stretchers zijn losse hoezen verkrijgbaar. Je kunt het dus weer helemaal personaliseren. Het is ook erg handig te vervoeren: even dubbelvouwen and you’re ready to go!

bryck boy 2

bryck boy

Pill-O

Bij BRYCK vind je naast de super leuke en comfortabele chairs, couches, hockers en stretches, ook de PILL-O collectie. De loungekussens zijn opvallend groot, namelijk 120 x 120 cm. Het is erg zacht en toch ook ondersteunend. De PILL-O voegt zich naar jou in plaats van andersom. Het maakt dus niet uit hoe je zit of ligt.

bryck jochie

Blockx houtrek
Als laatste wil ik het BRYCK Blockx houtrek uitlichten. Stoer en stevig, doordat het geheel van staal is gemaakt. Je kunt al jouw hout strak en geordend opbergen. Het ziet er eigenlijk gewoon super uit.

b r 4

Houtrek
Ik ben benieuwd wat jou het meeste aanspreekt in de meubels van BRYCK? Ik denk dat ik na lang denken zou gaan voor loungebank.
Liefs, Sara.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met BRYCK. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Huizenmarkt in Amersfoort in trek

De huizenmarkt is op dit moment erg in trek. Een huis verkopen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *