Black Friday: de leukste musthaves voor in huis!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Jullie worden er vast helemaal plat mee gegooid… maar het is Black Friday! Stiekem toch wel heel leuk, want zo kan je met veel korting leuke producten scoren! We vinden het super leuk om elke keer inspiratie met jullie te delen en dus ook vandaag… Lees je mee? 

Black Friday

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving. Voor Amerikanen is dit een dag waarop ze beginnen met het inkopen van de kerstspullen. Voor ons Nederlanders is het volgens mij vooral een dag waarop we profijt hebben van extra kortingen! In deze blog zullen we onze favorieten met jullie delen. Sommige producten hebben korting en sommige producten hebben van zichzelf al een leuke prijs! 🙂

I N S P I R A T I O N

Hoe leuk is dit onderstaande tafeltje van Zuiver? We zagen de gouden trend de laatste tijd al steeds vaker voorbijkomen!

Nog meer acties!

Ready for… XMAS?!

En, met de feestdagen in het vooruitzicht moeten we ook al gaan nadenken over de aankleding van de eettafel. Hoe prachtig is dit zwarte bestek?!

Kaarsen… Ik kan er geen genoeg van krijgen. Helemaal niet in de winter tijd! Zie je de twee onderstaande waxinelichthouders van HK Living? Wauw, zo mooi!

De onderstaande kast van BePureHome is bij Flinders nu flink afgeprijsd. Wat een mooie blikvanger!

Wauw! Dit vloerkleed vind ik echt prachtig. Stoer, licht en perfect te combineren met diverse kleuren. Ook bij Flinders voor een leuke prijs!

 

 

Gaan jullie ook shoppen vandaag? Ik ben benieuwd naar jullie favorieten! SHOPSE! 😉 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Welke verlichting in huis kies jij?

Het is weer zover: de tijd waarin het nog donker is als...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *