Betaalbare en stoere producten van Landelijkenstoerrr.

Landelijkstoerr
Inspiratie tijd: 3 minuten

Als je de woorden betaalbaar en stoer in één zin gebruikt ben ik om. En als je er dan ook nog bij verteld dat het gaat om unieke producten met een vintage knipoog. My favourite! Yes! Ik vind het namelijk niet altijd even gemakkelijk om producten te vinden die je niet overal ziet: in elke woonwinkel, in elk huis, op elk Instagram-account. Dus, ik zou zeggen: let’s meet up with… Landelijkenstoerrr!

Landelijkenstoerrr

Landelijkenstoerrr is één grote inspiratiebron: je vindt er ontzettend veel leuke producten, zoals meubels en woonaccessoires waarmee je jouw huis tot een persoonlijk geheel kunt maken. In het assortiment van Landelijkenstoerrr handmade producten. Ook leuk om te vermelden is dat je kunt aangeven wanneer je bepaalde wensen hebt. Het kan namelijk voorkomen dat je naar iets op zoek bent en dat het nog niet op de webshop staat.

Onlangs sprak ik met Angela, de eigenaresse en oprichtster van Landelijkenstoerrr. Hoe gaaf is het als je zo je eigen webshop begint? Angela vindt het leuk en belangrijk dat ieder interieur weer iets persoonlijks heeft! En daarover ben ik het wel met haar eens. Hoe doe jij dat met jouw interieur? En, vooral: op welke wijze zorg je ervoor dat het persoonlijk is en blijft? (Let us know!!)

Omdat Landelijkenstoerrr net is opgeopend hebben zij tot eind oktober een openingsactie, waardoor je 10% korting krijgt! Gebruik de code OKT2016 bij je bestelling!

koltk2822rondkleed

Inspiratie

Graag geef ik je een aantal inspiratiebeelden van Landelijkenstoerrr. Wie weet vind jij wel dat ene meubel, die ene lamp of een toffe woonaccessoire wat ervoor zorgt dat jouw interieur een persoonlijke draai krijgt.
Wat vind je bijvoorbeeld van deze stoere legerkist? Ik vind ‘m zooo gaaf! Een prachtige kleur, super tof dat er wieltjes onder zitten en gewoon de hele look is mooi!

img_2633

img_2638Accessoires zijn natuurlijk altijd een leuk en goed idee. Je kunt er iets, wat nog leeg of saai is, weer opvrolijken en er leuk uit laten zien.

img_2599

Posters? YAY! Ik vind posters altijd leuk en word er vrij hebberig van als ik het allemaal zie, haha. (Hoe bedoel je koopdrang?!) Er zijn er een aantal te vinden in het assortiment, maar hier in ieder geval al twee voorbeelden. Ik vind de vintage look bij deze twee erg mooi.

kolkaartfk1595

kolkaartfk1594

Ken jij Landelijkenstoerrr al? En, wat is jouw favoriet? Laat het me weten in een reactie! Liefs, Mariëlle.

screenshot_20161020-134027

20161001_140830_resized_2

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Maak jouw interieur sfeervol met deze karpet tips!

Een vloerkleed maakt je woonkamer of slaap helemaal af. Het geeft extra...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *