Beni Ouarain kleden uit Marokko

Inspiratie tijd: 2 minuten

Jullie zien Sukhi wel vaker bij ons voorbij komen. Nu heb ik iets nieuws (in ieder geval voor mij, haha) ontdekt: zelfgemaakte kleedjes van Sukhi. Het is een bijzonder verhaal, want het zijn fairtrade kleedjes. Ik vind het altijd zo gaaf als er een uniek verhaal achter een product zit. Ook hier is dat het geval!

Sukhi

Misschien weten sommige van jullie het al, maar Sukhi laat de kleden in meerdere landen produceren, namelijk India, Turkije, Nepal en Marokko. In deze blog wil ik specifiek iets vertellen over de Marokkaanse vloerkleden die ook écht komen uit Marokko. In Marokko heeft Sukhi een heel team met vakvrouwen die de kleden met de hand maken. Ben je nieuwsgierig naar hoe dat eruit ziet? Bekijk dan de onderstaande video over het proces en over de vakvrouwen!

Menna-Sukhi

Vloerkleed 1: Aicha

Graag deel ik inspiratie met jullie over deze mooie vloerkleden. Wauw, dit kleed vind ik super mooi! Het is een uniek berber tapijt, met een rustige uitstraling.  Dit komt doordat er gebruik is gemaakt van neutrale kleuren en een rustig patroon. Dit kleed is van 100 % wol, heerlijk warm dus!

mooie-voeten-beni-ourain-tapijt

beni-ouarain-carpet-morocco_4

Vloerkleed 2: Malika

Het tweede voorbeeld is tevens een wollen kleed spreekt me ook erg aan! Wederom is het een gezellig en warm kleed. Heel leuk en makkelijk te combineren in je woonkamer bijvoorbeeld, maar het kan ook zeker in een andere kamer. Ook lekker zacht voor aan de voeten! 😉  Elk kleed is uniek en dat is zo mooi aan dit concept, want het is echt handwerk.

interior-design-studio-bed-diamond-pattern-carpet-beni_ouarain-inspiration

De vloerkleden die ik heb uitgelicht zijn goed te combineren, doordat de basis rustig is. Heb jij veel kleur in je huis? Dan is één van deze vloerkleden zeker een aanrader.

Nieuwsgierig naar nog meer kleden? Op de website van Sukhi vind je nog meer kleden.

Dit is een gesponsord bericht.

2016-07-15 19.46.44

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waarom is een goed matras zo belangrijk?

Een goed matras: onmisbaar! Momenteel zijn wij onze slaapkamer aan het veranderen...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *