Ben jij klaar voor de zon?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is maart en dat betekent dat de lente eraan komt! Na de winter verheug ik mij altijd heel erg op de lente en de zomer, vandaar dat ik in ieder geval niet kan wachten. Lekker de deuren open en buiten een drankje drinken klinkt niet verkeerd, toch? Afgelopen lente/zomer merkte ik dat ik graag buiten in mijn tuin wilde werken of een boek wilde lezen. Dit ging alleen een beetje lastig door de zon. Vandaar dat ik nu op zoek ben gegaan naar een oplossing en die heb ik gevonden, namelijk bij MisterDesign! Lees je mee?

Extremis Hopper Shade Schaduwdoek

Ik begon mijn zoektocht op internet en kwam al snel uit bij MisterDesign. Zij hebben namelijk precies hetgeen waar ik opzoek naar was. Hieronder zie je de Extremis Hopper Shade Schaduwdoek. Het is bijzonder, omdat het niet een traditionele parasol is. De schaduwdoek is ook makkelijk te openen en sluiten, ideaal dus. Deze schaduwdoek is speciaal ontworpen voor de Hopper Picknick of Hopper Tafel. Hier kun je perfect met vrienden aan eten, een boek lezen of heerlijk aan werken. Dit is een combinatie van design en comfort, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind!

Ontworpen door?

De schaduwdoek is ontworpen door Dirk Wynants. Dirk Wynants is een Belgische designer die de Extremis in 1944 heeft opgericht. Hij combineert gevoel voor stijl en vormgeving graag samen. De meubels die hij maakt zijn ook gericht op comfort. Hij wilt het de mensen zo makkelijk mogelijk maken. Dit deed hij bijvoorbeeld door de verschillende picknicktafels te maken met een makkelijke instap, waardoor je makkelijk aan tafel schuift. Ook de bourgondische levensstijl zie je terug in zijn ontwerpen. Mooie momenten beleef je namelijk samen, in plaats van alleen. Hier ben ik het helemaal mee eens. Ik krijg al zin om gezellige avondjes met vrienden te beleven aan zo’n mooie picknicktafel.

Kies jouw eigen favoriet

Naast de mooie Extremis Hopper Shade Schaduwdoek kwam ik veel meer mooie parasols tegen bij MisterDesign. Ik kon lastig kiezen welke ik het leukst vond, maar de Extremis Inumbra Parasol prak mij ook erg aan. Bij deze parasol past een Extremis Pantagruel Picnic. Deze tafel is wederom gemaakt voor gezellige gelegenheden, omdat er veel mensen aan kunnen zitten.

Wil jij ook een mooie design parasol? Neem dan eens een kijkje op de site voor meer inspiratie! Liefs, Larissa.

Comments

comments

More from Larissa Enderink

Tips voor hoge en grote ruimtes

Ik ben er echt helemaal weg van: huizen met een hoog plafond....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *