Badkamer inspiratie en tips over de Waterontharder

Inspiratie tijd: 3 minuten

De badkamer is een belangrijk onderdeel van je huis! Je komt er elke dag en gebruikt het ook elke dag, dus waarom zou je er niet meer aandacht aan besteden? Vooral in deze tijd werken veel mensen vanuit huis en het ook fijn is als je een warme, rustgevende omgeving hebt. De badkamer is een plek waar jij jezelf wast, maar die je ook graag schoon wil houden. Daarom vertellen we je ook meer over de Amfa4000 van Waterontharder. Voorkom ook kalkvorming! Benieuwd naar alle leuke badkamer inspiratie? Lees dan snel mee. 

Hoe ga jij je badkamer inrichten?

Dit kan erg lastig zijn als je niet weet waar je moet beginnen… daar ga ik je bij helpen! Bekijk eerst goed of je tevreden bent met de badkamer die je nu hebt of toe bent aan een complete make-over. Wil je het liever wat kleiner aanpakken? Je hebt veel leuke badkamer accessoires, waarmee je al een groot verschil aan kan brengen. die een groot verschil maken. Denk aan bijvoorbeeld een leuk krukje met een dienblad vol met kaarsen, een mooie plant in de vensterbank of een mooie vaas op de grond als echte eyecatcher. Je kan het zo gek maken als je wil en erin zetten wat jij mooi vindt. 

Dé badkamertrends van 2020

Er zijn veel verschillende badkamers in allerlei kleuren, maten en vormen. Wat is nou precies trending op het moment? Zelf vind ik de badkamer een belangrijk onderdeel van mijn huis. Je spendeert er veel tijd, dus waarom zou je deze niet goed onderhouden en inrichten zoals jij het wil? Eén van de badkamertrends die je steeds meer ziet, is natuursteen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan marmer: het heeft een luxe uitstraling. Je creëert een bepaalde sfeer in je huis waar jij je fijn bij voelt en creëert ook meteen je eigen spa momentje. 

Grote ronde spiegels zijn eigenlijk niet meer te missen uit de trends van 2020, een ware eyecatcher! Overal waar je kijkt zie je ze wel voorbij komen en ik snap wel waarom! Ronde spiegels passen perfect in de badkamer. Een grote ronde spiegel boven je wastafel, waar jij jezelf klaar maakt voor de dag, je tanden poetst en je jouw haar mooi in model brengt. Tip: kies voor een spiegel met verlichting! Dat staat extra leuk.

Waterontharder

Om jouw badkamer niet alleen mooi te maken, maar ook mooi te houden is de waterontharder iets belangrijks om aan te denken voor in de badkamer. In je badkamer ontstaat al snel kalkvorming. Dit wil je natuurlijk liever voorkomen. Door de waterontharder Amfa4000 in huis te hebben hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. No worries: geen extra schoonmaakdag voor jouw badkamer! 😉 De Amfa4000 van Waterontharder scheelt jou een hoop werk. Verder is het ook beter voor jezelf, je kan snel huidirritatie krijgen en je haar kan er op achteruit gaan. Dit komt doordat het kalk zich ophoopt en vast gaat zitten en heeft jouw water een slechtere kwaliteit. Een groot voordeel verder is dat de Amfa4000 eenvoudig te installeren is. Binnen no-time profiteer jij van alle voordelen.

Wil jij wat meer informatie over de waterontharder? Neem dan eens een kijkje op de site! Hier vind je ook veel reviews, zodat je een goed beeld hebt van wat het precies inhoudt. Wat vonden jullie van de inspiratie over de keukens? Let us know!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Let’s Go Green!

Degene die zich bewust zijn van de interieurtrends zullen het vast wel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *