Back to school!

SONY DSC
Inspiratie tijd: 2 minuten

De scholen zijn weer begonnen

De zomervakantie is weer voorbij en de scholen hebben haar deuren weer geopend. Of ze nou op de basisschool of middelbare school zitten of bezig zijn met hun vervolgopleiding, ze moeten weer aan de bak. En om het de scholieren wat makkelijker te maken zijn er een aantal handige meubels of accessoires voor het studeren.

Een goed bureau

Een goed bureau is natuurlijk essentieel bij het studeren. Er kan aan gewerkt worden en er kunnen spullen in opgeborgen worden die normaal gesproken anders door de kamer zouden slingeren. Tegenwoordig wordt er vaak gewerkt of gestudeerd met de laptop op schoot. En dat is in het begin misschien nog wel handig, maar op een gegeven moment wil je toch je spullen om je heen ergens kunnen neerleggen. Aan een bureau werken is een stuk effectiever en je houdt de dingen goed gescheiden. Ben je klaar met je verslag of leren? Je ploft op de bank en gaat lekker tv kijken. Wanneer je het tegelijkertijd doet, duurt alles een stuk langer en is je aandacht bij alles maar voor een deel. Kies voor een goed bureau en je ziet het terug in schoolresultaten of tentamencijfers.

19

 

Zitcomfort van de bureaustoel

Bij een goed bureau hoort natuurlijk een bureaustoel waar je uren op kan zitten. Soms moet er namelijk lange uren op gemaakt worden bij het maken van een verslag, het online leren of bij het maken van een scriptie. Er zijn bureaustoelen in allerlei soorten en gemakken. Zo kan er gekozen worden voor een simpele bureaustoel die verder geen andere functies heeft. Maar er kan ook gekozen worden voor een bureaustoel waar veel functies op zitten. Zo is de rugleuning aan te passen, de armleggers in hoogte te veranderen en zelfs de zitdiepte aanpasbaar. Kies een bureaustoel waar de voorkeur naar gaat, veel functies, weinig functies en waar vele uren op gezeten kan worden.

Een goed begin is het halve werk

Kies voor boven of op het bureau een goede lamp. Een goed verlichte kamer zorgt er namelijk voor dat het werk goed gedaan kan worden. En een goed begin zorgt voor het halve werk. Vaak is alleen een plafondlamp niet voldoende om de kamer helemaal te verlichten. Dit kan opgelost worden door een hanglamp boven het bureau te hangen of een leuke tafellamp op het bureau te plaatsen. Ook erg handig voor de studenten onder ons die voor bepaalde deadlines tot in de nacht moeten doorwerken. Om niet het hele huis lastig te vallen kan het goed opgevangen worden door alleen op het bureau een lichtbron te hebben. Kies een lamp die past bij de rest van de inrichting en bedenk of je het fijner vindt om een hanglamp of een tafellamp te hebben.

SONY DSC

Al met al, het werken en studeren wordt een stuk makkelijker en leuker als je er de juiste spullen voor hebt. Voor alle scholieren; Succes!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een vijver onderhouden: the needs & skills!

Summer vibes! Yes, wij houden er echt van en zijn volop aan...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *