Babywasjes met Wasparfum.nl

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben je ook zo gek op fijne geuren voor in huis? Wij wel! Al eerder hebben wij verteld over Wasparfum.nl en hun heerlijke geuren… Maar wist je dat zij ook de lekkerste geuren hebben voor babywasjes! Ben je zwanger, heb je een baby of kinderen? Dan hebben wij dé tip voor jou. Laten we eens gaan kijken. 😉

Wasparfum.nl

Mocht je nog niet bekend zijn met Wasparfum.nl, dan vertel ik je er graag eerst wat meer over. Wasparfum zorgt ervoor dat je was lekker ruikt én er ook voor zorgt dat de geur lang goed te ruiken blijft. Het is een geurige toevoeging aan je wasmiddel. Het maakt niet uit welk wasmiddel je gebruikt, maar je hoeft in ieder geval geen wasverzachter meer te gebruiken. Wist je trouwens dat wasverzachter ook erg schadelijk is voor jouw kleding? Kortom: wasverzachter is verleden tijd – Wasparfum.nl to the rescue. 😉 

Je druppelt de wasparfum in het dopje en doet de vloeibare wasparfum in het laatje van de wasverzachter. Hierdoor heb je nooit meer een muffe, vieze geur bij het openen van je wasmachine. De heerlijke geur komt je tegemoet, zodra de was klaar is en jij het deurtje opent. Je hoeft echt maar een paar druppels te gebruiken, want de geur is sterk genoeg. Uiteraard is het een persoonlijke smaak: hou je van een sterkere geur? Dan gebruik je meer! Bij normaal gebruik kun je met één fles van 500 ml tot 100 keer wassen. Ideaal!

Babywasjes met Wasparfum.nl

Tijd voor babywasjes! Wanneer je zelf zwanger bent is het natuurlijk superleuk om je voor te bereiden op de geboorte van jullie kleintje. Je wil alles lekker schoon en fris hebben, dus ook de kleertjes. Mijn tip: kies voor de geur Dolce. Dolce betekent zacht – in dit geval babyzacht. 😉 Het geeft een heerlijke poederige, zachte geur. En, het is natuurlijk niet alleen voor baby’s geschikt – maar ook voor grote(re) kinderen of jezelf. Het is maar net wat jij fijn vindt! 

Er zijn twee formaten: van 100 of 500 ml. Ook erg leuk trouwens om aan iemand cadeau te geven. Maak er een leuk pakketje van met een mooie romper, een leuk speeltje of speentje. Ik weet zeker dat je de mommy(to be) er erg blij mee maakt! 

Kan ik gewoon wasparfum gebruiken voor mijn baby?

Misschien vraag je af of het wel veilig is om wasparfum te gebruiken bij het wassen van de kleertjes van jouw kind. Wasparfum.nl zelf geeft een handige tip: probeer het eerst eens uit met een paar druppels. Doordat het een parfum is dat je toevoegt aan de was, komt het dus niet direct op de huid. Verder bevat het geen parabenen, UPVB stoffen en PBT stoffen. Je kunt dus beginnen met een paar druppels in een klein wasje. Of kies ervoor om eerst een knuffel of broekje te wassen. 

Met Wasparfum.nl weet je in ieder geval zeker dat de geur niet gelijk weggaat, maar de kleding juist lang ernaar blijft ruiken. Heerlijk! Je hele huis gaat er naar ruiken en je kunt afwisselen met jouw favoriete geuren. Wasparfum.nl heeft namelijk nog veel meer geuren, zodat er voor iedereen wel een favoriet is. 

Ben jij al bekend met Wasparfum.nl? Je kunt het ook gebruiken voor bijvoorbeeld het wassen van je gordijnen. Lees hier meer over in één van onze andere blogs. En, ga jij het ook gebruiken voor jouw (baby)wasjes? Liefs! 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ontdek de nieuwe woonstijlen van Rivièra Maison

Rivièra Maison verrast met hun nieuwe collectie. Iedereen is anders en heeft...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *