April doet wat ie Vilt. (Vilten kleden!)

Inspiratie tijd: 3 minuten

Yay! In de vorige blog kon je lezen over de kleden van Sukhi uit Marokko. Vandaag lees je over de kleden uit Nepal en over de vrouwen die de kleden met de hand maken!

In de vorige blog kon je lezen hoe de vloerkleden uit Marokko tot stand komen. De kleden uit Nepal worden met dezelfde visie geproduceerd. De kleden worden door echte vakmensen gemaakt. Hieronder kun je zien hoe dat er een beetje aan toe gaat. Echt mega veel gekleurde balletjes! In deze blog zou ik wat meer vertellen op het materiaal.

Bolletjeskleed_Nepal_scenes_3vrouwen_V10 GRADED.Still007

Schoonmaken

Je kunt het kleed gemakkelijk schoonmaken. Af en toe even uitkloppen en licht stofzuigen en het kleed is weer schoon. De bolletjes zijn gemaakt van 100% wol en daardoor kun je het makkelijk schoonhouden. Wol stoot namelijk makkelijk stof en vloeistof af. Als er een vlek op zit of als er op gemorst is, kun je met een beetje water en zeep zachtjes er overheen wrijven. Mocht de vlek er niet uit gaan, dan kun je nog altijd het kleed omdraaien… want het kleed is tweezijdig gemaakt 🙂

rode-wollen-tapijten-online-hond-keuken-ideaal

Vilt

De bolletjeskleden zien er super vrolijk uit en zijn gemaakt van vilt. Door alle kleurtjes geven het meteen een gezellige sfeer in de ruimte. De vloerkleden worden gemaakt van gevilte wol uit Nieuw-Zeeland. De kleden zien eruit alsof er allemaal kleurige keitjes op liggen. Dat komt omdat het kleed bestaat uit dikke banen van vilt. Vilt neemt de helft van de verf op, waardoor je diepe kleuren krijgt.

kleuren-kinderen-tapijt-slaapkamer

fantastische-tapijten-goedkope-kleuren

India

De kleden komen echt uit alle windstreken. Sukhi heeft ook kleden uit India. Verschillende soorten en vormen. Rechthoekige kleden met kleurtjes of rechthoekige kleden met een natuurlijke look. Dit kleurrijke kleed is super vrolijk door de verschillende kleuren. Het is echt een toevoeging in je interieur.

multi-color-vilten-design-tapijten-uit-India

ontwerp-advies-blogs-kopen-tapijten

Dit is meer een wat rustigere kleed. Het is een mooie heldere zwarte kleur met vilt.

nederlandse-designer-tapijten-amsterdam

Knipsel1

Als je goed kijkt lijkt het net of het kleed bestaat uit stenen maar niks is minder waar want het zijn namelijk wollen bolletjes. Super creatief en een echte eyecatcher in je interieur.

indoor-rechthoek-tapijten-stenen

 

Ik ben benieuwd wat jij van deze kleden vindt! Liefs, Suzanne.
Dit is een gesponsorde blog.

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Oud en nieuw gaan prima samen!

En, dan ineens ben je gast blogger van Furnlovers. Oké, super leuke uitdaging,...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *