Alles voor aan tafel tijdens de feestdagen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik denk dat jullie inmiddels wel doorhebben dat wij bij Furnlovers ontzettend veel zin hebben in de feestdagen. Tijd om je huis tijdens deze gezellige dagen nog sfeervoller te maken! Ben jij al begonnen? Ik deel je graag mijn inspiratie die ik tegenkwam bij wonenmetlef.nl Er kan soms behoorlijk wat tijd in zitten om de juiste sfeer te krijgen. En al helemaal voor de (eet)tafel! I’ll show you!

Aan tafel!

Ja, ik hoor het je al bijna denken… “oh, wat gaan we nu met de tafel doen?!” Ik vind het altijd zo lastig om hier iets leuks van te maken. En, ook iets meer te doen dan alleen een mooi servet en een extra kaars. Hoe kan dit nou anders? Het hoeft ook helemaal niet zo saai en statisch te zijn. Wat ik bijvoorbeeld tegenkwam is om een menukaart te maken en deze op tafel te zetten: hoe leuk! Of vouw het bestek bijvoorbeeld op een leuke, opvallende manier in een servet.

2
Bron

Het servies

Als je dit jaar echt wil uitpakken, raad ik je aan om goed te kijken naar je huidige servies. Misschien vind je dat het tijd is om dit jaar écht uit te pakken! Kies dan een keer voor wat anders: vernieuwende kleuren en vormen bijvoorbeeld. Bij wonenmetlef.nl zag ik veel servies met een enorme diversiteit in prints, kleuren en dergelijke. Ik zeg: YAY! Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt?

Ben jij ook zo’n liefhebber van de marmer? Wait for it…

servies

Servetten

Toch wil ik het eventjes benoemen: de servetten. Ga dit jaar eens een keer voor iets anders! Geen basic kleur, maar iets opvallends en iets dat bij jou past! Bijvoorbeeld goud (ook verkrijgbaar in blauw, grijs en zwart):

servet

Tafelkleden

Voor het tafelkleed is ook ontzettend veel mogelijk. Hieronder mijn twee favorieten. De eerste heeft een donker vlak, wat ik erg mooi vind in combinatie met goud. Kies bijvoorbeeld voor goud bestek! Het straalt warmte uit en ik vind het echt een keer anders. De tweede heeft minder opvallende kleuren, maar zoals je zitten er allemaal ‘druppeltjes’ op als het ware (vandaar de naam Splash).

picmonkey-collage

1: http://www.wonenmetlef.nl/nl/ferm-living-tafelkleed-pen-table-cloth-140x240cm-b.html

2: http://www.wonenmetlef.nl/nl/ferm-living-tafelkleed-splash-grijs-wit-100-katoen.html

Kandelaars en decoratie

Bij de perfecte tafelsetting mogen kandelaren natuurlijk niet ontbreken. Het geeft een mooie uitstraling en eigenlijk ook een luxe touch. Vind je niet? Deze kandelaar vind ik erg tof én is ook leuk voor na de feestdagen. Hieronder een voorbeeld van de kandelaar in een tafelsetting:

hoofdbanner

En, de decoratie: niet te missen natuurlijk. Onderstaande decoratie boompjes vind ik té leuk. Een tip: bewaar ze en je hebt er elke kerst weer plezier van! Door het tijdloze design ben je er nog lang niet op uitgekeken.

ferm_jul_image_05

Wat is jouw favoriete setting?

Het is natuurlijk ook super belangrijk om te kijken naar de setting die je wil creëren. Wil je het feestelijk, zoveel mogelijk glitters enzovoorts? Dan kun je beter kiezen voor goud, dennenappels die je kunt bespuiten met glitters, opvallende champagne glazen, en ga zo maar door. Het kan ook dat je juist wat intiemer wil! Dan ga je voor de neutrale kleuren in bijvoorbeeld de servetten, het servies en het tafelkleed.

Ik ben super benieuwd naar jullie creaties! Lijkt me super leuk als je ons jouw favorieten laat zien door de hashtag #wonenmetlefFurnlovers te gebruiken! Liefs, Mariëlle.

servies

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Baby op komst: what to do?!

Niets lijkt me leuker dan het krijgen van een kind. Zo bijzonder!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *