Alle vragen en antwoorden over de Waterontharder!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wij schrijven natuurlijk al vaker over de Waterontharder en voor de mensen die er al een thuis hebben weten hoe fijn het is, maar ik kan mij voorstellen dat als je er nog niet zo bekend mee bent dat je wellicht wel een aantal vragen hebt! Geen probleem, want in deze blog nemen wij daar uitgebreid de tijd voor. We behandelen alle meestgestelde vragen, dus laten we snel beginnen!

Hoe werkt de Amfa4000?

Laten we met de belangrijkste vraag beginnen, namelijk: hoe werkt die eigenlijk? Met de enorme kracht van 0.117 Tesla zorgen de magnetische velden ervoor dat magnesium en calcium niet kristalliseren. Op die manier haalt de Amfa4000 de mineralen niet uit het water, maar onderdrukt deze de negatieve effecten waardoor deze niet meer kunnen toeslaan. Hierdoor ontstaat er geen kalk en behoud je schoon water!

Wat wordt de waterhardheid na de installatie van de Amfa4000?

Ik kan mij voorstellen dat je denkt: “Maar hoe zit het met de waterhardheid? Verandert daar iets aan?”. Nee, de waterhardheid blijft gelijk. De kalk wordt daarom ook niet uit het het water gehaald, maar het zorgt ervoor dat er geen kalk meer kan ontstaan. Hierdoor is de jaarlijkse besparing op de kosten voor het gevolg van kalkschade een positief punt!

Kan de Amfa4000 in vochtige ruimtes geïnstalleerd worden?

Yes, dat kan zeker! De Waterontharder is namelijk waterdicht en is gemaakt om in vochtige ruimtes te kunnen werken. Zélf huizen waar water in de kruipruimte staat kan de Amfa4000 gewoon worden geplaatst. 

Hoe vaak moet in onderhoud plegen?

Het fijne aan de Waterontharder is, is dat als je ‘m eenmaal aanschaft je verder geen gedoe hebt. De Amfa4000 is namelijk onderhoudsvrij. Handig, toch? :-).

Onze eigen ervaring

Ik vind het zelf altijd erg fijn om reviews te lezen van mensen, zodat ik weet of iets werkt voordat ik het aanschaf. Ik ga je daarom nu ook graag vertellen wat ik van de Waterontharder vind. De Waterontharder is namelijk echt een toevoeging in huis die ik nu niet meer kan wegdenken. Voorheen merkte ik het niet zo, maar toen eenmaal de Waterontharder was aangesloten merkte ik (en iedereen in huis) gelijk verschil. 

Ik ben een echte koffieliefhebber en drink minstens een paar kopjes per dag (herkenbaar?). Vooral nu we veel thuiswerken vind ik het fijn om goede koffie te hebben. Ik merkte opeens dat de koffie echt lekkerder smaakte en dat (wanneer ik dan een kopje koffie of thee dronk) het water aanzienlijk beter was dan voorheen. Uiteraard was ik in het begin sceptisch en dacht ik dacht het misschien was, omdat ik wist dat wij een Waterontharder hadden geplaatst… totdat visite het ook merkte! 

Niet alleen met koffie en thee merkte ik verschil, maar ook na het douchen was mijn huid veel minder droog als eerst. Hier struggelde ik echt al jaren mee en eindelijk heb ik de oplossing gevonden… geen crèmes of iets, maar gewoon fris, schoon water! 

Heb jij al een Waterontharder in huis en merk jij ook zo’n verschil met voorheen? Of heb jij misschien nog een aantal vragen? Stel ze gerust!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Welke huishoudelijke apparaten kun je ontkalken?

Het tijdig ontkalken van huishoudelijke apparaten is erg belangrijk. Het zorgt ervoor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *