5 handige kerst tips!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Herken je dat gevoel… kerst komt eraan, cadeautjes moeten worden gekocht, ideeën worden bedacht voor het eten en je moet daarnaast nog ontzettend veel andere dingen doen?! Heb jij ook al last van kerststress? Don’t worry! We zullen je een klein beetje helpen, namelijk met 5 handige kerst tips! Zo ga jij met een rustig en relaxed gevoel de kerst tegemoet! 😉

Oeh, kerst komt eraan en dat vind ik maar al te leuk! Gezellig samenzijn met familie/vrienden, lekker eten én natuurlijk de leukste cadeautjes. Ik snap dat je deze drukke periode goed tegemoet wil gaan en dat je alles goed op orde wil hebben. Zo kun je alleen maar meer genieten van de feestdagen! Ik hoop dat je na het lezen van deze blog weer leuke ideeën hebt voor jouw kerst 2016!

#1: Voor wie is het cadeau?

Kijk eerst eens voor wie het cadeau is. Hebben jullie dit jaar lootjes getrokken of geef je cadeautjes aan je partner, je hele gezin? En, natuurlijk ook: is het een man of een vrouw? Bij vidaXL vind je verschillende categorieën, bijvoorbeeld cadeaus voor hem, maar ook cadeaus voor haar, kids, ouderen en ga zo maar door. Dit scheelt een hoop in je zoektocht naar cadeautjes!

#2: Wat zijn de hobby’s van de persoon?

Hobby’s zeggen veel over een persoon en dat zorgt er ook voor dat je makkelijker iets uit kunt kiezen. Vooral als je geen verlanglijstje hebt gekregen, kan het soms best lastig zijn. Vind iemand fotografie heel leuk? Koop een tof magazine dat te maken heeft met fotografie. Wanneer je een cadeautje wil halen voor een interieur liefhebber, is er ook ontzettend veel mogelijk. Bijvoorbeeld een leuke cactus, een lampje, tijdschrift of wat dan ook.

#3: Bepaal je budget

Het budget is natuurlijk erg bepalend! Heb je geen groot budget, maar wil je toch echt wel iets leuks geven? Hou dan de aanbiedingen in de gaten. Rond de kersttijd gaan veel bedrijven kortingen geven, wat natuurlijk super handig is voor jou!

Deze lampen zijn een leuk en origineel voorbeeld voor een cadeau! In de flessen zitten LED lampjes. Ze zitten precies in de vorm van de fles. En, super handig: door zonne-energie worden de lampjes aangedreven. Leuk te gebruiken voor buiten op het terras!

schermafbeelding-2016-12-01-om-16-45-08

#4: Bestel het gewoon online!

Om stress te voorkomen, raad ik aan om de kerstcadeautjes online te bestellen. Op deze manier hoef je dus niet de drukte in, hoef je niet in jouw vrije weekend druk bezig te zijn met cadeautjes shoppen. Pak een kop koffie, wat lekkers en ga lekker op de bank met je laptop cadeautjes bestellen. Can it get any better?

#5: Pak je cadeautje(s) leuk in.

Het eindresultaat van je cadeautjes is natuurlijk ook erg belangrijk. Ik bedoel… het inpakken is en blijft toch super leuk! Maak iemand nieuwsgierig naar wat er in zit, door een mooie verpakking. Daarnaast staat het ook een stuk leuker onder je mooie kerstboom!

Heb jij kerst stress? En, heb je tips die je graag met ons wil delen? Ik zou zeggen: graag! Fijne kerst!

kerst

Credits picture: http://justdestinymag.com/christmas-tree-with-buffalo-check-michaels-dream-tree-challenge/

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Zomerse kleden van Sukhi

Summer time! Er zijn verschillende manieren mogelijk om jouw huis klaar te...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *