Het leed dat een nieuwe bank heet

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het werd tijd voor een nieuwe bank. Een nieuwe bank in mijn huidige stijl. Mijn vorige stijl was landelijk en nu is het toch wel modern. Je krijgt dan te maken met praktisch, mooi en comfortabel. En dat alles in een bank.

Omdat mijn vorige stijl echt landelijk, brocante en romantisch was paste die bank niet meer in mijn huidige stijl. Ik had toen ook veel roze, wit en zilver gecombineerd met bloemenprints. Mijn vorige bank was een echte luie zit bank. Daarbij had ik van dezelfde lijn een fauteuil. En oh wat zat deze bank lekker! Ik had er een hocker voor staan waardoor ik ook heerlijk mijn voetjes omhoog kon doen. Je kon verschillende hoezen over deze bank heen doen, ik had witte en roze hoezen. Ik was zelf het meest gek op de witte hoezen, ook al heb ik een hond die op de bank springt na een wandeling in de regen.

Bij het uitzoeken van een nieuwe bank kwam ik al snel uit bij een bank van hetzelfde merk als mijn oude bank. De reden dat ik een bank wilde van hetzelfde merk is, omdat je bij deze banken losse hoezen kunt kopen en deze ook erg gemakkelijk kunt wassen.
En ondanks dat ik een hond heb die elke keer op de bank springt, wil ik toch kiezen voor een bank met witte hoezen. Deze kan ik erg gemakkelijk wassen met bleek, zodat de vieze vlekken er zo uit gaan.

Na het proefzitten en liggen kwam ik er op uit dat de Kivik bank het beste bij mij zou passen.
Maar toen kwam ik erachter dat ze bij deze bank geen witte hoezen meer verkopen. Vervolgens heb ik rondgezocht op marktplaats en vond ik een mooie 3 zits bank. Achteraf is dat niet de beste keuze geweest, want de bank is vrij groot. De leuningen zijn ook erg laag waardoor ik eigenlijk niet op de bank kan liggen.

Nu heb ik een zoekopdracht uitstaan voor een 2 zits bank met een chaise Lounge. Nu maar hopen dat hij snel beschikbaar is. En dan het liefste ook nog een beetje in de buurt als het kan.

Vonden jullie een nieuwe bank ook zo lastig om te kiezen?

Liefs, Marleen

 

Comments

comments

More from Marleen van der Heijden

Het leed dat een nieuwe bank heet

Het werd tijd voor een nieuwe bank. Een nieuwe bank in mijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *