Kledingkast voor de baby!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het inrichten van de babykamer is ontzettend leuk. Op deze manier word je ook steeds bewuster van het feit dat er straks een kleintje is! Er komen steeds meer meubels voor de babykamer; zo leuk! Ook gingen we op zoek naar een kledingkast. Omdat ik het bedje en de commode in het wit heb, vond ik het leuk om voor wat meer contrast te kiezen. De kledingkast die wij hebben gekozen, zorgt hier zeker voor. In deze blog laat ik je de kledingkast zien en vertel ik je waar wij op hebben gelet.

Waar hebben wij opgelet?

Zoals ik net al vertelde, hebben we gekeken naar het contrast dat we wilden creëren. De kleur was dus erg belangrijk. Daarnaast moet het natuurlijk wel een praktische kast zijn waar je genoeg in kunt opbergen. Als je een kast gaat uitzoeken, is het goed om te kijken naar hoe stevig de kast is/staat en of er voldoende ruimte is. Voor iedereen is verder verschillend wat men fijn vindt. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de kast. Een combinatie van het hanggedeelte en planken, schuifdeuren, een hoge of lage kast… Dat is voor iedereen weer anders!

Wat is jouw stijl?

Bij het kiezen van meubels blijf ik altijd goed kijken naar de stijl. Welke stijl wil je creëren? Past het allemaal bij elkaar? Op deze manier zorg je ervoor dat het op één lijn past en mooi bij elkaar staat. Een tip is om bijvoorbeeld een aantal kleuren te gebruiken in de babykamer. Hou het bij twee of drie kleuren en werk het vanuit daar uit.

Onze stoere lockerkast van Kindercompagnie

Een stoere kast voor in de babykamer? Wij hebben ‘m gespot bij Kindercompagnie en ik wist het direct: deze kast moet in de babykamer komen. Aan de ene kant van de babykamer hebben we een poederroze muur en aan de andere kant hebben we behang met een grijze print. De plaats voor de kast was dus ook al direct duidelijk: voor het behang. Het grijs past heel mooi bij elkaar!

 

De lockerkast van Kindercompagnie heeft zowel een hanggedeelte als planken. Ideaal, want zo kunnen we er genoeg kleertjes in opbergen. 😉 Daarnaast heeft het ook nog twee lades. De eerste kleertjes liggen er al in, maar er is nog genoeg plek voor meer!

 

De lockerkast is gemaakt van metaal en daardoor krijg het een stoere uitstraling! Ook heeft de kast een vintage touch, vind ik. Dat komt doordat het echt een vintage locker is met ventilatierooster en robuuste handgrepen.

 

Over Kindercompagnie

Kennen jullie Kindercompagnie al? Bij Kindercompagnie kun je terecht voor veel baby- en kinderkamermeubels. In hun assortiment vind je grote en bekende merken, maar ze verkopen ook hun eigen meubels en accessoires. Er is genoeg keuze en je vindt er veel verschillende stijlen. Bovendien kun je slagen voor de hele babykamer, want bij Kindercompagnie vind je niet alleen kasten, maar ook ledikanten, wiegjes, commodes, bureaus en veel meer.

Wat vinden jullie van de kledingkast in de babykamer? Ik ben er heel blij mee! Liefs, Mariëlle.

* De kast is gesponsord door Kindercompagnie.


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een botanische slaapkamer

De trend is je vast niet ontgaan: het botanisch interieur. Het is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *