Het mooiste behang voor de slaapkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben je toe aan wat verandering voor je slaapkamer? Wil je een warme uitstraling, meer sfeer of een opvallend detail? Kies voor een mooi behang! In deze blog vertellen we je meer over hoe je hiervoor kunt zorgen en lichten we het mooiste behang uit. Check it out! 

Welk behang kies je?

Het is niet altijd gemakkelijk om tot het juiste behang te komen. Vraag jezelf eerst eens af wat voor een uitstraling je wil creëren. Mag het opvallen? Of moet het juist subtiel zijn? Als je een opvallend behangsoort wil, kies je voor een print. Dit geeft gelijk meer sfeer en een unieke uitstraling! Liever een subtielere verandering? Ga dan voor een wat rustigere print of kies voor geen print. Er is in ieder geval genoeg keuze en er zijn veel mogelijkheden. 🙂 

Graham & Brown

Toen wij in aanraking kwamen met Graham & Brown kregen we gelijk een leuk idee voor de slaapkamer. Tijd voor een make-over! Als je meer sfeer wil creëren, maar je weet niet hoe… dan is behang zeker een goede tip. Bij deze make-over zijn we gegaan voor een print, want we vonden dat het wel mocht opvallen! Soms is het ook goed om eens buiten je comfortzone te stappen en te kiezen voor een print. Het doet namelijk een hoop en ik weet zeker dat je er blij mee zal zijn! Kijk maar eens mee. En, dat geldt natuurlijk niet alleen voor de slaapkamer! Ook in andere ruimtes in je huis staat behang superleuk en is het zeker een toevoeging! 

Tijd voor de make-over! 

Bij Graham & Brown zagen we het behang genaamd ‘Bloomsbury Noir’. Dit behang bestaat uit mooie, kleurrijke bloemen op een zwarte achtergrond. Hierdoor ontstaat een mooi contrast! Naast de bloemen staan er ook vlinders op. Zo leuk! Wij vinden het echt een eyecatcher in deze slaapkamer.

De kleuren komen goed tot haar recht in deze slaapkamer. Wat ons betreft zeker een geslaagde make-over: meer sfeer, warmte en een uniek design! 

Tip: wil je ook weten hoe een behang staat in bijvoorbeeld je slaapkamer? Gebruik dan de handige app van Graham & Brown! Op deze manier kun je precies zien hoe het eruit komt te zien. Handig! 😉

Inspiratie genoeg… 

Wil je nog meer inspiratie zien? Neem dan eens een kijkje op de social media kanalen van Graham & Brown of hun blog. Wie weet kom je zo tot nieuwe verrassende ideeën. 

Wat vind jij van deze make-over? Wij zijn benieuwd: laat het ons weten in de reacties of via social media! Liefs. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De perfecte bureaustoel voor op kantoor

Zitcomfort is erg belangrijk: niet alleen thuis, maar ook op kantoor. Een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *