Een slaapkamerkast op maat van Lundia

Inspiratie tijd: 3 minuten

Voor onze slaapkamer was ik op zoek naar de perfecte kledingkast. Onze slaapkamer had een makeover gekregen en alle muren zijn toen blauw of zwart geverfd. Zelfs het plafond! Een stoere, grote kledingkast… Dat is wat ik wil. Maar waar vind je nou de perfecte kast? Ik ben op zoek gegaan en heb een prachtige kast gevonden. Lees je mee? 

Welke kast kies je?

Per slaapkamer en interieurstijl is het verschillend wat voor een kast er goed bij past. Misschien heb je niet eens jouw kledingkast in je slaapkamer, maar heb je een hele kamer beschikbaar voor jouw kleding. In mijn geval was ik op zoek naar een kast voor in onze slaapkamer. 

Ruimte

We zaten dus ‘vast’ aan de beschikbare ruimte. Als je een kast gaat kiezen, is het goed om te kijken naar hoeveel ruimte je hebt en hoeveel ruimte je in beslag wil laten nemen door de kast. Wij hebben ervoor gekozen om de kast van wand tot wand en van de vloer tot het plafond te laten lopen. Misschien denk je dat dit veel ruimte in beslag neemt, maar ik vind het ruimtelijker ogen. Je hebt namelijk geen loze ruimte naast de kast én je hebt veel opbergruimte. Win-win! 

Kleur

Zoals ik al zei is onze slaapkamer helemaal veranderd qua kleur: blauw en zwart spelen de hoofdrol. Onze nieuwe kledingkast past hier perfect bij, want het heeft een matzwarte uitstraling. Hier kom ik later op terug! Mijn tip voor jou is dus om goed te kijken naar welke kleur bij jouw slaapkamer past. 

Onze nieuwe kledingkast van Lundia

Zijn jullie inmiddels al benieuwd naar onze kledingkast? 😉 Onze kledingkast komt van Lundia. Waarschijnlijk zijn jullie wel met hen bekend. Naast kledingkasten kun je bij hen ook terecht voor deuren en laminaat. Een groot voordeel is dat bij Lundia alles mogelijk is en dat je elke maat kunt krijgen. Je verspilt dus geen ruimte! Van muur tot muur… maar ook van de vloer tot het plafond. Het is allemaal mogelijk, het staat mooi én het is gelijk strak afgewerkt!

Ik gaf net al aan dat wij matzwarte deuren hebben. Dit zijn de krijtbord deuren van Lundia. Verder kun je zelf indelen hoe je de inbouw wil hebben: de hoeveelheid hangplekken, planken, lades etc. is helemaal te bepalen! Wat nieuw is bij Lundia zijn de zwarte profielen en railsystemen. Ik ben hier ontzettend blij mee, omdat het zo mooi past bij de rest van onze slaapkamer!  

 

Wat is jouw perfecte kast?

Bij Lundia kun je alles op maat laten maken. Kies je voor schuifdeuren? Of wil je geen deuren, maar een open kast of walk-in closet? Ook dat is geen probleem! Met hun handige kastendesigner kun je jouw kast samenstellen. Op deze manier heb je gelijk een goed beeld ervan! 

Wat vind je van de nieuwe kledingkast? En hoe ziet jouw kledingkast eruit? Ik ben benieuwd! Voor meer inspiratie raad ik zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Lundia. Liefs Mariëlle. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een aluminium overkapping: waar moet je op letten

Zijn jullie ook al zo aan het genieten van de zon? Wat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *