Zomer in de woonkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

De afgelopen dagen is het weer misschien dan wel een beetje wisselend, maar… het is toch echt zomer! Daarom vind ik het tijd om jullie wat inspiratie te geven voor hoe jij de zomer in jouw woonkamer kunt creëren. Want eigenlijk houden we allemaal wel van de zomer, toch?!

It’s summer time!

Als je ook toe bent aan wat meer ‘zomer’ in huis, heb ik een aantal handige tips voor je! Allereerst zijn de kleuren belangrijk. Het is slim om te kiezen voor vrolijke kleuren, zodat je ook gelijk dat zomerse gevoel krijgt. Wil je het niet té bont maken? Dan zijn pasteltinten ook een slimme oplossing! Ten tweede kun je de kleine dingen in je huis aanpakken: de kussens, woonaccessoires en misschien een lamp her en der.

Meubels: probeer een keer iets anders

Inderdaad: probeer een keer iets anders voor je meubels! Misschien kies je er niet in één keer voor om meubels te kopen in een felle kleur… toch zijn hier ook oplossingen voor te verzinnen om meer zomer in huis te halen. Bij Henders & Hazel kwam ik een mooie fauteuil, genaamd Angelica, tegen en ik vind de kleur echt prachtig! Deze fauteuil heeft een mooi design én je kunt kiezen voor verschillende kleuren. Misschien een lila kleur of wat dacht je van okergeel?

HEN_CMA_AMB_Angelica_35901ANT_37278KSM_bijzettafels_VKU

Naast een fauteuil kun je ook voor een gekleurde bank kiezen bijvoorbeeld. Dit kan ook een mooie blauwe bank zijn. Liever geen kleur? Wat dacht je dan van een lichte bank? Erg verfrissend!

HEN_Hill_LC_Otto_mint_liggend

Eetkamerstoelen

Naast de woonkamer kun je ook andere plekken in huis veranderen. De eethoek bijvoorbeeld! Heb je nu zes dezelfde eetkamerstoelen? Haal er twee weg en zet ze even op zolder! Koop twee andere eetkamerstoelen in een leuke kleur en op deze manier creëer je gelijk een andere look. Super leuk! Wat dacht je van twee gele eetkamerstoelen?

HEN_A-La-Carte_Alec_Alesa_VKU

HEN_A_La_Carte_Alec_Alegra_VKU
Het is helemaal niet nodig om alleen maar kleur te gebruiken om dat zomerse gevoel in huis te krijgen. Ik denk namelijk dat een nieuw meubelstuk in de woonkamer al zorgt voor veel verandering. Dit kan ook een grijze bank zijn, zoals ik net vertelde. Eigenlijk is van alles mogelijk! Voor een zomers gevoel? Mijn tip: hou het licht, luchtig en fris!

 

Is jouw woonkamer al klaar voor de zomer? Ik ben benieuwd! 🙂 Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Henders & Hazel. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

GESPOT: leuke winactie van Eyoba!

Ik vind het altijd super leuk om te zien dat er zoveel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *