Welke interieurtrends mogen niet ontbreken?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Interieurtrends… Ieder jaar verandert er weer een heleboel! Dat vinden wij altijd leuk en we houden het dan ook maar al te graag voor je in de gaten welke trends op dat moment afspelen! In deze blog ga ik jullie meer vertellen over de interieurtrends die echt niet mogen ontbreken! 

Kleur

Steeds meer mensen kiezen voor een kleurtje op de muur en dat past helemaal bij de interieurtrends van 2018. Het mag best wel gewaagd zijn! Voorheen koos iedereen liever voor wit. Maar wit is verleden tijd! Uiteraard hoef je niet direct all-the-way te gaan. Kies eerst eens voor één muurtje in de woonkamer bijvoorbeeld. Dan kun je daar aan wennen.

Duurzaam

Wat ook een opkomende trend is, heb je vast al wel gemerkt. Dat is namelijk duurzaamheid. Voor ons is het steeds belangrijker om te weten wat de oorsprong van een product is. Waar komt het vandaan? Hoe is het gemaakt?

Materialen

Qua materialen is het ‘in’ om te kiezen voor diverse materialen en om deze vervolgens met elkaar te combineren. Dit geeft een warme uitstraling! Ik zou hierbij wel aanraden om te kiezen voor een bepaalde tint, anders wordt het wel erg bont. Of wat dacht je bijvoorbeeld van velours? Dat is zowel in mode als in de interieurwereld zeer geliefd.

Unieke vormen

Een andere trend is unieke vormen in meubels! Wat dacht je van bijvoorbeeld een stoere boomstamtafel? Op deze manier heb je gelijk een echte blikvanger in je interieur.

Ook kwam ik deze onderstaande tafel tegen. WAUW! Ik vind het zo’n mooie uitstraling hebben en je hebt gelijk echt iets unieks!

Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden in trends en het varieert natuurlijk ook wel per kamer. Voor in de slaapkamer kies je misschien eerder voor zachtere kleuren en in de woonkamer kan het er wel wat meer uitspringen. Combineer qua vormen, kleuren en materialen en daag jezelf zo uit. Op deze manier blijft je interieur continu vernieuwend!

Ik ben benieuwd… Hebben jullie ook al een aantal trends in huis? Let us know! Liefs. X

Dit is een gesponsord bericht. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Lekker buiten zitten met vidaXL

Nu de zon zich steeds vaker laat zien, krijgen we steeds meer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *