Verhuizing deel 3: ons vloerkleed

Inspiratie tijd: 2 minuten

Tijd voor een update! Dit keer over ons nieuwe vloerkleed! We wilden graag de blauwe tinten terug laten komen in het vloerkleed én we wilden een stoer vloerkleed. Uiteindelijk kwamen we terecht bij de Mad Man collectie van Louis de Poortere en toen was de keuze snel gemaakt…

Mad Man collectie

De Mad Man collectie van Louis de Poortere heeft een stoer/vintage thema waar je een mengsel terug ziet van rechte en gebroken lijnen, matte en glanzende garens en dergelijke. Daardoor krijgt het vloerkleed echt een stoere en unieke look. Ik was gelijk om toen ik het kleed zag! Er zijn verschillende kleuren te kiezen. Wij hebben gekozen voor de ‘Bronx Azurite’. Het vloerkleed is in België gemaakt en is uit één stuk geweven. Het vloerkleed voelt heerlijk zacht aan, doordat het vloerkleed van zijdezacht katoen chenille is gemaakt.

LouisdePoortere1

Ons vloerkleed

Ik vind dat het vloerkleed zo mooi staat bij onze bank! Die combinatie past perfect. Vooral omdat het vloerkleed koele kleuren heeft, namelijk allerlei blauwtinten en daarbij is onze bank weer een warme tegenhanger.

LouisdePoortere2

We hebben een licht interieur, maar het moet wel sfeervol zijn. Het vloerkleed maakt dat onze woonkamer een gezellige en knusse plek wordt. Alle kleuren komen goed uit en het geeft veel sfeer!

LouisdePoortere4 LouisdePoortere3

Wat vind je van ons nieuwe vloerkleed? Zou je ook voor blauw kiezen? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

5 handige verhuistips

Verhuizen… Het kan soms een hoop stress opleveren. En, omdat je bij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *