Tips voor inspiratie opdoen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Herken je dat gevoel… Je bent toe aan iets nieuws. Iets nieuws in je interieur? Maar wat moet je nou eigenlijk veranderen? Ik heb het ook weleens: zo’n moment dat je echt even denkt “wat moet ik nou gaan aanpassen in m’n interieur?!”. Eventjes een dipje… En dat is helemaal niet erg, want ik heb handige tips voor jou om te komen tot nieuwe inspiratie! 

Social media

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe inspiratie kan social media natuurlijk niet ontbreken: Instagram en Pinterest zijn vooral twee liefhebbers. Zelf kijk ik dagelijks op deze apps en kom ik zo weer tot mijn nieuwe inspiratie. Het enige nadeel hiervan vind ik dat soms ook wel vaak dezelfde foto’s zie. Eigenlijk wil je gewoon verrast worden!

Bladen

De traditionele media nemen misschien wel wat af, maar het is nog zeker geliefd. Heerlijk met een tijdschrift op de bank, theetje erbij en genieten maar. Ik denk dat dit wel wat beperkter is dan online, maar toch leuk!

Winkels

Ik vind dat steeds meer interieurmerken en bedrijven vernieuwend bezig zijn en dat is zéker positief! Vooral met bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe collecties. Er zit echt een gedachte achter en dat spreekt mij persoonlijk zeker aan. Wij zijn continu opzoek naar nieuwe, inspirerende bedrijven, maar stiekem heb ik ook wel mijn favorieten. Heb jij dat ook? Winkels of webshops waar je regelmatig eventjes rondkijkt naar de nieuwste trends. Misschien heb je het al wel vaker bij ons gelezen, maar regelmatig haal ik mijn inspiratie bij Goossens Wonen & Slapen vandaan. Elke keer zijn de producten en de collecties weer vernieuwend, waardoor ik weer kom tot mooie ideeën en uiteraard nieuwe aankopen. 😉

Mijn favorieten

Nu zijn wij, Furnlovers, natuurlijk ook een interieur platform, dus bij ons kun je dagelijks terecht voor toffe interieur inspiratie. Daarom deel ik graag mijn favorieten met jullie! Let’s go! 

Laten we beginnen met eetkamerstoelen. De keuze is reuze en dat maakt het juist zo leuk. Altijd wel een stoel die bij jouw interieur past. Persoonlijk hou ik wel van stoere eetkamerstoelen, die echt eruit springen. Hoe tof zijn deze onderstaande eetkamerstoelen bijvoorbeeld?! Ik vind het ook erg leuk dat ze twee verschillende eetkamerstoelen hebben gecombineerd.

Wil je het liever wat luchtiger? Kies dan voor een materiaal, zoals rotan. Dit oogt namelijk open én is goed te combineren.

En, dan… ‘hop’ van de eettafel naar de woonkamer. Tijd om te relaxen op je favoriete bank! Ik ga dan toch het liefst voor een hoekbank. En jullie?

Waar halen jullie je inspiratie vandaan? Ik ben benieuwd! Liefs! 

Dit is een gesponsorde blog. 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Schoenen als decoratie in je interieur

Hier en daar schoenen in de hal zien rondzwerven… het niet echt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *