Prachtige droogboeketten van Beauquet

Inspiratie tijd: 4 minuten

Droogboeketten: wij zijn er dol op. Het staat prachtig in een interieur en je hebt er lang plezier van! Het is natuurlijk wel belangrijk dat je bloemen hebt die van goede kwaliteit zijn, zodat de kwaliteit zo lang mogelijk blijft zoals het hoort. We hebben al eens eerder verteld over Beauquet en in deze blog lichten we drie andere boeketten uit. Met prachtige kleuren, diverse bloemen en dat alles van een mooie kwaliteit. Ben jij ook fan van droogbloemen? In deze blog vertellen Mariëlle, Larissa en Channah meer over hun favoriet. Lees snel verder! 

Boeket Noomi

Allereerst licht Mariëlle het boeket ‘Noomi’ aan jullie uit. Een prachtig, vrolijk en vol boeket waar je direct blij van wordt! Het boeket heeft een natuurlijke look met daarbij warme tinten. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat het boeket wordt geleverd met de bloemen die op dat moment leverbaar zijn. Het kan dus zijn dat een boeket er soms net iets anders uit ziet. Maar uiteraard blijft de look-and-feel van het boeket wél hetzelfde! 

  

Je kunt het boeket op meerdere plekken in huis neerzetten: op de salontafel, de eettafel… maar het staat ook super in de slaapkamer! Misschien kies je dan eerder voor een wat kleiner boeket. Ook dat is mogelijk bij Beauquet. 😉 Zoals je ziet zorgt het boeket gelijk voor meer sfeer en gezelligheid. Love it!

Boeket Davina 

Het tweede boeket licht Larissa uit! Dit is het boeket genaamd ‘Davina’. Het prachtige boeket fleurt direct een ruimte op. Voorheen was deze kast namelijk leeg en wist ik niet zo goed wat ik erin kon zetten. Ik wilde het rustig houden, maar toch iets extra’s toevoegen. Dit mooie boeket is zo’n unieke aanvulling. Vooral nu we richting de lente gaan vind ik paarse, roze en oranje tinten heel erg passen in het interieur. Daarnaast is mijn tip om kleuren die in het boeket zitten terug te laten komen in de rest van je items in huis. Op die manier zorg je voor een mooi geheel. 

Verliefd op deze kleuren! Wil jij meerdere droogbloemen in huis neerzetten? Bijvoorbeeld in de hal, woonkamer en slaapkamer? Extra leuk om dan na een tijdje de boeketten te verwisselen. Zet dan het boeket van de slaapkamer in de hal en die van de hal in de woonkamer en ga zo maar door. Op die manier heb je weer een verfrissend interieur. 

 

Boeket Kay 

En, het derde en laatste boeket is het vrolijke boeket ‘Kay’. Channah vertelt meer over dit leuke boeket! Ik hou erg van kleuren, maar vind het in mijn huis toch lastig om kleur te gebruiken zonder dat het “teveel” is of niet lekker met andere kleuren samen gaat. Zo heb ik bijvoorbeeld één muur in mijn huis die ik een subtiele pastelkleur heb gegeven, maar waar ik tot nu toe nog niet helemaal tevreden was. 

Boeket Nicole is echt een perfecte toevoeging voor dit stukje in mijn interieur! Het is een bos met natuurlijke kleuren, wat goed samen gaat met de natuurlijke materialen die ik ook in andere accessoires heb gebruikt, maar ook zitten er op een subtiele manier mooie roze tinten in. Een perfecte aanvulling dus op de accessoires die ik al in dit hoekje had! Ik heb er bij deze bos ook voor gekozen om een vrolijke gekleurde vaas te gebruiken, om de kleuraccenten van de bos nog extra te benadrukken.

 

Wat is jullie favoriete boeket? Wij zijn benieuwd! 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Column van Irene | Kappers en koffietentjes

Kappers en koffietentjes. Die vullen in mijn woonplaats de lege panden wel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *