Office makeover part 9: Salontafel

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een salontafel is een musthave in een woonkamer. Dus in onze filmsetting kon natuurlijk geen salontafel missen. Bij Eyoba vonden we de leukste salontafels. In deze blog vertel ik jullie welke salontafel wij het beste in ons kantoor vonden passen en laat ik zien welke er staat! 

Wij hebben gekozen voor een salontafel die eigenlijk in elk interieur past. Door het zwarte stalen onderstel passen de tafels perfect in een stoer/industrieel interieur. Hou je meer van een rustige of Scandinavische inrichting? Dan passen deze tafels ook goed in je woonkamer. Je kan het dan combineren met lichte meubels of muurkleuren. Ook is het erg leuk om lichte accessoires op de tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een mooi blad met lichte kaarsen op, dan creëer je als snel dat rustige effect.

De tafel hoort origineel in een set van drie eigenlijk hoort er nog een kleiner tafeltje bij. Dat is dus juist zo leuk en handig aan deze salontafel! Je kan het helemaal neerzetten naar je eigen zin. Wij hebben gekozen voor de twee kleinste tafel, omdat wij dat het beste vonden passen. Het grootste tafeltje hebben we even weg gezet en soms wisselen we het weer even om en zetten we het anders neer. Zo verveelt het dus nooit en kan je een elke keer een kleine verandering maken! Ideaal toch?!

Wat vinden jullie van onze nieuwe salontafeltjes en de makeover is ons kantoor? 

Liefs, Isabel 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Trend alert: bamboe

Op het gebied van wonen zien we dat men steeds vaker kiest...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *