Office makeover part 7: kasten van Present House

Inspiratie tijd: 2 minuten

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het omtoveren van ons nieuwe kantoor, dat is jullie vast niet ontgaan. We hebben verschillende super leuke spullen en meubels binnen gekregen. Daar waren deze kasten van Present House er twee van. Wij zijn er heel erg blij mee en enthousiast over! Ben jij benieuwd hoe wij ze gecombineerd hebben en hoe ze eruit zien, kijk dan vooral mee hieronder!

Hoe leuk zijn deze kasten! Ik ben er verliefd op! Ze zien er stoer uit en hebben een industriële uitstraling. Hierdoor is het erg mooi om ze te combineren met andere industriële meubels. Maar ze zouden ook erg mooi staan bij een strak interieur, zodat ze er helemaal uitspringen.

Het ziet er erg leuk uit om de kasten met zijn tweeën ergens neer te zetten, maar je zou er natuurlijk ook eentje ergens neer kunnen zetten. Als je voor één kast zou kiezen, is het leuk om ‘m bijvoorbeeld in de gang te zetten. Hang er een mooie spiegel boven, zet je favoriete geurtjes op de kast en je kunt – voordat je weggaat – nog even je geurtje opspuiten! Daarnaast kun je allerlei sjalen en mutsen kwijt in de kasten zelf, zodat het niet overal in het zicht ligt.

Een aanrader is om te kiezen voor twee van deze kasten en ze samen in de woonkamer te zetten. Misschien heb je een plek die (nog) leeg is. Een ideale plek voor deze twee leukerds! Super leuk om er foto’s op te zetten of zoals je op de foto ziet: een plantje of kandelaren. Doordat de kasten lades hebben kun je er heel gemakkelijk dingen in kwijt.De kasten zijn mooi te combineren met andere industriële meubels. Hierdoor past alles erg goed bij elkaar. Kies bijvoorbeeld voor een salontafel met een mat zwart metalen onderstel of andere meubels waar dit in terug komt. Daarnaast passen robuuste en donkere kleuren hout ook erg mooi bij mat zwart en metaal. Donkere kleuren zoals donkerblauw en mosgroen bijvoorbeeld. Dit zie je ook op de foto’s die hierboven staan.

Ben je nou op zoek naar andere meubels met een industriële uitstraling, bijvoorbeeld een uniek dressoir? Dan kun je super goed terecht bij de website van Present House! Neem gerust een kijkje.

Hoe zou jij de kasten combineren? Ik ben benieuwd!

Liefs, Tessa.

Dit product is gesponsord door Present House. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor leuke design accessoires

Is jouw interieur toe aan vernieuwing? Wacht even met gelijk een drastische...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *