Office makeover part 10: Eetkamerstoelen van Sofacompany

Inspiratie tijd: 3 minuten

Misschien hebben jullie het al wel voorbij zien komen, maar wij zijn bezig met de makeover van ons nieuwe kantoor. Yes! In ons nieuwe kantoor hebben wij ook een filmsetting gemaakt. In die filmsetting hebben wij ook een tafel staan om onze DIY’s op te nemen. Natuurlijk hebben wij daar ook stoelen voor nodig om op te zitten. 😉 Wij kwamen toen uit op twee super leuke stoelen van Sofacompany! Hieronder laat ik jullie zien voor welke stoelen wij hebben gekozen.

De stoel

De stoel heeft een eenvoudig, Scandinavisch ontwerp. De poten zijn gemaakt van solide eikenhout en zijn rond en dun. De rugleuning van de stoel loopt van boven tot beneden schuin af. Hierdoor heeft het een mooie look. Een leuke stoel met een moderne en speelse uitstraling! Bovendien kun je de stoel makkelijk combineren met van alles! Dat is voor ons erg handig, want we veranderen de setting regelmatig qua kleuren en dergelijke. Ik vind dat de stoel ook wel een stoere uitstraling heeft door de stiknaden op de rugleuning.

Doordat de poten een lichte kleur hout hebben, krijgt de stoel een Scandinavisch uiterlijk. Zoals ik net al aangaf kun je deze stoel gemakkelijk combineren met van alles. Dit komt doordat we stoel verder geen gekke kleur of vormen heeft.

Combineren

Zoals je op de foto ziet hebben wij de stoelen gecombineerd met een witte, ronde tafel met een Scandinavische stijl. Achter de tafel en de stoelen staan twee zwarte kastjes met een industriële stijl. Dit laat dus zien dat de stoelen bij heel veel verschillende stijlen passen!

Bij Sofacompany kun je terecht voor veel meer verschillende meubels, zoals 2-zitsbanken, prachtige daybeds, tafels en nog veel meer. Ben je nou benieuwd naar het assortiment van Sofacompany? Neem dan een kijkje op de website of neem een bezoekje aan een van hun showrooms.

Wat vind jij van de stoelen? Ik ben benieuwd! Liefs, Tessa.

Dit product is gesponsord door Sofacompany. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De juiste temperatuur in huis

De koude dagen zijn er weer. Je gaat door de kou naar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *