Nieuw jaar, nieuw interieur?

Inspiratie tijd: 3 minuten

 Oké, een heel nieuw interieur misschien niet. Maar het is toch wel fijn om het nieuwe jaar te beginnen in een fris huis met een aantal leuke, nieuwe spullen. Dat geeft je interieur toch wel even een boost toch? Maar waar let je nou eigenlijk op als je je huis gaat veranderen?

Moodboard

Mijn tip is om allereerst een moodboard te maken. Dit is ook erg handig voor als je samenwoont, want je partner moet ook wel tevreden zijn natuurlijk. Misschien loop je momenteel tegen bepaalde punten aan die je graag anders wilt zien. Kleuren, materialen, nieuwe meubels… Vorm een moodboard met al jouw woonwensen en bekijk dan daarna het geheel. Op deze manier zie je gelijk wat momenteel je grootste ergernis is in huis en wat je dus als eerst moet aanpakken.

Credits: Thuismetmoon.

Bepaal je budget

Jouw woonwensen kunnen natuurlijk ontzettend groot zijn, maar het moet ook wel passen binnen het budget. Wat wil en kan je uitgeven? Als je dit hebt bepaald kun je voor jezelf op een rijtje zetten wat je kunt veranderen in je huis. Indien je een wat kleiner budget hebt, is het natuurlijk verstandig om in de sale te kijken. Bij MegaStores Den Haag hebben ze bijvoorbeeld heel de maand januari een MEGA sale.

Wat past bij jouw persoonlijkheid?

Ken je deze quote: “an interior is the natural projection of the soul”? Ik ben het hier zeker mee eens. Het moet bij jou passen: jouw persoonlijkheid, jouw karakter, jouw leven. Voor iedereen is dit weer anders. Vind je het lastig om een interieur persoonlijk te maken? Kijk dan eens naar onderstaande checklist:

  • Kleur: hou je van opvallend of rustig?
  • Materiaal: moet het bont of eenstemmig zijn?
  • Meubels: hou je van grote of kleine meubels?
  • Verlichting: hoe heb jij het liefst de verlichting? Veel sfeer of vooral praktisch?
  • Accessoires: hou je van kleine accessoires of moet het vooral niet té veel?
  • Kussens: do or don’t?


Credits: Xenos

Hoe zorg ik voor een nieuwe look?

Wil je een keer écht iets anders, maar wil je daarvoor niet te veel geld uitgeven? Kies dan voor een mooi vloerkleed die bijvoorbeeld scherp is geprijsd. Bij Leen Bakker heb je veel leuke producten in de sale!


Credits: Leen Bakker

Maar ook kleine dingen kunnen voor een nieuwe look geven. Wat dacht je van nieuw servies? Elke keer wanneer je dan wat gaat eten krijg je echt het gevoel dat je iets nieuws hebt met een nieuwe uitstraling. Bijvoorbeeld onderstaand servies!


Credits: Blokker

Alles voor een nieuw huis vind je bij MegaStores Den Haag

Een nieuw huis? Een nieuwe uitstraling? Je slaagt altijd bij MegaStores Den Haag! Een dagje uit en een dagje shoppen kan je zeker goed doen bij MegaStores Den Haag. Ik vind het een aanrader. En, er is dus nu MEGA sale, dus dat is ook altijd extra leuk. 😉

Hoe zorg jij voor een nieuwe uitstraling in huis? Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Trends op het gebied van kamerplanten: Strelitzia Nicolai

Ik ben echt gek op kamerplanten! Het staat mooi in je interieur,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *