Inspiratie: mooie kandelaren!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi allemaal! Het derde merk dat ik graag in het zonnetje wil zetten is k’willeminhuis. Ik had net mijn verjaardag gevierd, en met het gekregen verjaardagsgeld wilde ik iets moois kopen. Dat vind ik altijd veel leuker, dan er maar boodschappen, of iets dergelijks, voor te halen. Dus ik ging weer op zoektocht. Nieuwsgierig wat ik kocht? Lees snel verder! 

Mijn grootste tic zijn toch wel mooie waxinelichthouders, kandelaars of windlichten. Kasten vol heb ik er van. En vooral nu de donkere dagen er weer aankomen vind ik lichtjes en kaarsen zo gezellig! Omdat ik eigenlijk al zoveel verschillende waxinelichthouders heb, zocht ik naar iets unieks. En opeens zag ik via @lauraverschuur de perfecte kandelaars.

Wat waren die gaaf joh! Na navraag bij haar gedaan te hebben vertelde ze me dat ze bij @kwilleminhuis vandaan kwamen, via de webshop vanwini. Natuurlijk ben ik haar meteen op gaan zoeken, en kwam er via haar site achter dat ze dit samen met haar 78 jarige vader doet, hoe bijzonder!

Elk product is uniek, omdat ze onder andere met restproducten van ijzer werkt. Ook kiezen ze er bewust voor om het niet te perfect te laten lijken. Door de niet strakke lijnen van hun producten, wordt het heel elegant en bijzonder. In de webshop zag ik al snel de mooie kandelaars!

Ze had ze in verschillende vormen en maten. Bij de ene zat er voor mijn gevoel de vorm in van een tak, door de driepoot zag dit er zo bijzonder uit! De andere heeft een ronde poot. Simpeler, maar daardoor ook heel stylish! Zoals jullie weten ben ik echt wel van het strakke, dus was mijn keuze snel gemaakt: het zou die met het ronde pootje worden. En, op een been kun je niet staan, dus twee stuks werden het. Een maat S en een maat L. Super leuk zo die verschillende hoogtes!

Ik heb ze al op verschillende plekjes in huis gezet, en overal staat het leuk! Ik kreeg ook veel vraag of ze wel stabiel stonden. En dat doen ze! Ik moet er wel bijzeggen, als je een hond of kindje hebt, zou ik ze wel wat hoger neerzetten. Ikzelf heb ze op de grond staan, dus als ze lekker willen spelen moet je natuurlijk wel oppassen dat het niet omvalt.

Kortom: ik ben er super blij mee, en koop er misschien nog wel een paar bij, want kijk nu zelf: zijn al die verschillende bij elkaar geen plaatje?

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De verbouwing was een hele uitdaging

Hallo! De vorige keer heb ik mij in mijn eerste blog voor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *