Help! Raamdecoratie kiezen…

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is niet altijd even gemakkelijk om raamdecoratie te kiezen. Waar moet je op letten? Wat spreekt je aan? En waar kies je voor? Je wilt natuurlijk wel een goede kwaliteit hebben, zodat je er lang plezier van hebt. Daarnaast wil je er niet te snel op uitgekeken raken. En, dat is soms best lastig… In deze blog wil ik je een aantal handige tips geven voor raamdecoratie.  

Drie tips voor raambekleding

Raamdecoratie kiezen is niet altijd even gemakkelijk, maar hoe kunnen we er nou voor zorgen dat het een stuk gemakkelijker wordt? Ik ben even op een mini onderzoekje uit gegaan en ik heb allerlei raamdecoratie met elkaar vergeleken. Vanuit daar heb ik ook drie handige, praktische tips voor jullie. Dit maakt het misschien een stuk makkelijker voor je om te komen tot de juiste raamdecoratie.

1. Stijl

Zorg dat je raambekleding past bij je woonstijl. Heb je een bijvoorbeeld een landelijke stijl, ga dan voor houten jaloezieën of vouwgordijnen! Dit voor sfeer en warmte en het past perfect bij jouw smaak. Als je kiest voor strakke raamdecoratie, zorgt het al snel voor een mismatch en dat willen we voorkomen, toch?! 😉

2. Accessoires

Raambekleding kunnen voor een bepaalde sfeer in je interieur zorgen. Misschien heb je al mooie raamdecoratie, maar vind je het nog niet helemaal af. Plaats dan leuke woonaccessoires op je vensterbanken en zorg voor een mooi geheel. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om er een sfeerlichtje bij te zetten!

3. Daag jezelf eens uit!

Jep, je leest het goed: leer om jezelf uit te dagen. Als het gaat om interieur kiest men vaak voor de standaard kleuren. Het moet vooral zo rustig mogelijk zijn en dat begrijp ik. Misschien zijn zwarte houten jaloezieën voor jou al een uitdaging en geeft het jouw interieur een compleet nieuwe look. Of wat dacht je van een kleur? Dit kan erg verassend ogen. 

Inspiratie voor raamdecoratie

Weet je al wat je wilt voor raamdecoratie? Of nog niet helemaal? Ik kwam onlangs een mooie collectie tegen bij Berg & Berg. Deze collectie biedt je ontzettend veel mogelijkheden die ik je graag laat zien.

Luxaflex Gallery Shop

Sinds augustus dit jaar is er bij Megastores Den Haag de Luxaflex Gallery shop van Berg&Berg. Je kunt er de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding zien en dus veel inspiratie opdoen! Er zijn echt super veel mogelijkheden qua stoffen of type raambekleding die je daar kunt zien! Ook kun je er een nieuwe toepassing testen. Je kunt namelijk gewoon lekker chillen op de bank en je raambekleding bedienen met je mobiel of tablet. Zo handig! 

Zoals ik net al zei kun je het ook leuk stylen met woonaccessoires. We hebben al wel vaker met jullie gedeeld… maar voor écht veel inspiratie kun je terecht bij Megastores Den Haag. Ook voor meer informatie over de uitbreiding van Berg&Berg!

Wat voor een raamdecoratie zou jij kiezen? Liefs, Eva

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Megastores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Schoenen als decoratie in je interieur

Hier en daar schoenen in de hal zien rondzwerven… het niet echt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *