Geef je huis een grafische touch

Inspiratie tijd: 4 minuten

Persoonlijk ben ik helemaal weg van de grafische look en zoek ik het internet af naar de nieuwste trends rondom deze stijl. Dit doe ik het meest op Instagram en Pinterest. Daar haal ik zoveel mooie foto’s en inspiratie vandaan, ik hou ervan! Ben jij ook gek op deze stijl? En wil je je huis wat leuker maken met grafische elementen? Lees dan snel verder. 😉

Inspiratie

Zoals ik net al vertelde vind ik leuk om nieuwe inspiratie op te doen. Op deze manier kom ik elke keer weer tot nieuwe ideeën, interieurtrends en ook weer andere stijlen. De laatste tijd heb ik me steeds meer verdiept in de grafische stijl, omdat ik dit een unieke stijl vind die je mooi kunt toepassen op je huidige interieur. In deze blog geef ik je daarom handige tips en deel ik mijn bevindingen. Zo kwam ik veel leuks tegen bij Henders & Hazel. Check it out!

Opvallende prints

Eén van de kenmerken van een grafisch interieur zijn de bijzondere printjes. Deze printjes zie je bijvoorbeeld terugkomen in vloerkleden, schilderijen en in beddengoed, maar je kunt het ook terug laten komen in bijvoorbeeld potten of vazen. Als ik aan grafische vormen denk, moet ik gelijk denken aan vierkanten, driehoeken, ruiten of strepen. In deze blog wil ik je meer woonaccessoires en meubels laten zien die perfect passen bij de grafische stijl.

Sierkussens

Dit kussen is een perfect voorbeeld van een grafisch element. De print van het kussen bevat opvallende vormen en leuke kleuren. Wanneer je een bank in een neutrale kleur hebt springen de kussens er echt uit. Op deze manier heb je gelijk een grafische touch in huis!

Ook het kussen hieronder heeft dezelfde strakke lijnen, die kenmerkend zijn voor de grafische stijl. Door het te combineren met andere grafische kussens krijg je een leuk speels effect in je interieur!


Vloerkleden

Persoonlijk vind ik dit vloerkleed heel tof. Je kunt ervoor kiezen om op een subtiele wijze een grafisch element toe te voegen in je huis (met bijvoorbeeld sierkussens), maar een vloerkleed als hieronder brengt gelijk een grotere verandering met zich mee. Naast opvallende prints en vormen horen strakke lijnen ook bij een grafisch interieur en dat zie je in dit vloerkleed weer terug.

Overige woonaccessoires

Zoals ik eerder al zei, zijn strakke lijnen een kenmerk van een grafisch interieur. Kies bijvoorbeeld woonaccessoires met een strak design, zoals de vaas hieronder. Door de strakke lijnen past dit helemaal in een grafisch interieur.

Grafische meubels

Niet alleen accessoires kunnen je helpen bij het creëren van een grafische stijl, maar ook meubels. Denk hierbij aan lampen met een leuk kleurtje bijvoorbeeld. Ik laat je graag zien welke meubels je goed kunt combineren in een grafisch huis.

Combineer de bank hieronder met andere opvallende kleuren meubels. Zo krijg je een vrolijk effect in je woning!

Wil je grafische elementen in huis, maar wel een rustige sfeer behouden? Ga dan voor neutrale kleuren, zoals dit witte tv-meubel hieronder.

Nog meer inspiratie zien?

Zou jij de grafische stijl meer willen toepassen in huis en krijg jij ook geen genoeg van al deze mooie producten? Neem dan een kijkje op de site van Henders & Hazel voor meer accessoires en meubels met een grafische touch en maak jouw huis helemaal af!

Zou jij de grafische stijl in je huis willen toepassen? Ik ben benieuwd! Liefs, Eva

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Henders & Hazel. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

YouTube: tweede video nu online!

Zoals jullie weten zijn we actief bezig met ons YouTube kanaal en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *