Een foto als behang! Hoe leuk is dat.

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar iets origineels voor in jouw huis? Kies dan voor een foto als behang! Op deze manier kun je jouw huis een stuk persoonlijker maken en geef je het echt een unieke look. Ik vind het zelf altijd erg belangrijk om een origineel, persoonlijk en mooi iets toe te voegen in mijn interieur. Dit kan in de vorm van meubels, maar kan ook in de vorm van behang. Ik kwam prachtig fotobehang tegen, waar ik jullie graag meer over vertel! 

Fotobehang

Je herkent het vast wel… Na een tijdje wil je een keer wat anders in je interieur. Tijd voor een opfrisbeurt! Kies dan voor fotobehang en creëer gelijk een hele andere uitstraling. Door te kiezen voor fotobehang steek je jouw muren weer in een nieuw jasje. Bovendien kun je in elke kamer fotobehang gebruiken: de kinderkamer, woonkamer, keuken of zelfs in je kantoor. Het voordeel van fotobehang is dat je iedere gewenste stijl kunt creëren. Bovendien is fotobehang een zeer sterk en mooi materiaal, waardoor je er zeker weten lang plezier van hebt. Zelf heb ik ook fotobehang in de slaapkamer, namelijk een bos. Dit geeft een mooie, romantische uitstraling!

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden laat ik je graag wat fotobehang zien! 😉

Tropisch landschap
Kies bijvoorbeeld een tropisch landschap zoals hieronder. Doordat het zwart/wit is kun je het goed combineren met andere kleuren en diverse stijlen in je huis. Toch geeft het een unieke look! 

Tropisch strand
Toch liever wat meer kleur? Kies dan voor een tropisch strand als hieronder! 

Hello Kitty
Ben je op zoek naar behang voor in de kinderkamer? Dan is dit behang van Hello Kitty ook erg leuk! 

Kate Moss
Wil je écht gaan voor iets unieks? Kies dan voor deze foto van Kate Moss. Wat een prachtige foto!

Kies jij ook voor fotobehang?

Hoe denk jij over fotobehang? Ik ben benieuwd of jij ook voor fotobehang zou kiezen en natuurlijk welke jouw favoriet is! De voorbeelden hierboven is fotobehang van behangexpert.nl. Mocht je op zoek zijn naar inspiratie, wil je fotobehang bestellen of heb je een vraag? Neem dan eens een kijkje bij Behangexpert.nl!

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Slapen, werken en leven op 9m²!

Sinds een aantal maanden ben ik op kamers en dat is niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *