Behang om bij weg te dromen…

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ken je dat gevoel… je bent op zoek naar iets leuks voor in de slaapkamer, je wilt er een sfeervolle plek van maken, maar het lukt niet altijd zo goed. Dit hoeft trouwens niet alleen zo te zijn bij de slaapkamer, maar ook bij andere plekken in je huis. Als jij jezelf hierin herkent heb ik de oplossing voor je: Murals Wallpaper.

Behang kiezen

Volgens mij denken mensen in eerste instantie dat behangen veel werk kost, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Het is belangrijk dat je de juiste materialen hebt om aan de slag te gaan! Je hoeft dus zeker niet altijd te kiezen voor het verven van een muur. Bovendien zijn er tegenwoordig echt veel verschillende behangsoorten die helemaal passen bij de laatste trends. Misschien vind je het lastig welk behang je moet kiezen. Kijk dan eerst naar de kamer die je wilt behangen. Wat voor een sfeer moet deze kamer hebben? Wil je juist rust creëren of mag het druk en speels zijn? Dit is namelijk bepalend voor het kiezen van een behang.

Murals Wallpaper

Het doel van Murals Wallpaper is om iedere kamer om te zetten in iets dat uniek is. Een perfect interieur. Een behang dat écht bij jou past. Door het uitgebreide assortiment van Murals Wallpaper heb je echt zoveel keuze. Van natuur, dieren en onderwater beelden tot auto’s, steden en sport behang.

Ons behang

Toen ik dit behang liet zien aan mijn vriend was hij gelijk enthousiast. We waren het er dan ook snel over eens dat dit behang in onze slaapkamer zou komen. Het behang vind je onder ‘Forest Wallpaper’ en uiteindelijk is het Sea of Trees geworden. Het is een prachtige foto van een bos, waarbij het een beetje overkomt als mistig. Het zijn gedempte tonen van grijs en blauw. En… het is écht een behang om bij weg te dromen. Het staat zo rustgevend en past perfect in onze slaapkamer.

Zijn jullie benieuwd naar ons behang? Ik deel het hieronder maar al te graag met jullie! Ik ben er zo blij mee. 🙂

Ook Gin vindt het erg mooi! 😉

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van ons behang vinden. Hebben jullie ook behang in huis?

Liefs, Mariëlle.

Dit product is gesponsord door Murals Wallpaper.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Last van hard water? Zo voorkom je het!

Misschien lees je deze titel en heb je nog nooit gehoord van...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *