Banken met een hoog bankplofgehalte

Inspiratie tijd: 2 minuten

Mis jij ook iets persoonlijks in jouw interieur? Iets wat jouw persoonlijkheid écht weerspiegelt? Waarschijnlijk denk je nu aan een kunstwerk, maar laten we het eens een keer wat groter aanpakken! In deze blog wil ik je dan ook graag wat meer vertellen over Houweling Interieur. Ben je al nieuwsgierig aan het worden? Lees dan lekker mee!  

De perfecte bank voor jou

Je bent op zoek naar een nieuwe bank. Je wil een keer wat anders dan anders, maar alle banken lijken op elkaar en zijn voor jou te saai. Dat is lastig en vervelend, want je bent op zoek naar een echte eye-catcher. Een bank met een felle kleur is natuurlijk erg leuk, maar je wilt iets dat volledig out-of-the-box is. Dan zijn de Fama design banken van Houweling Interieur perfect voor jou! Fama pakt het namelijk compleet anders aan dan andere merken. Zij ontwerpen namelijk banken met mooie kleuren, stoffen met en zonder prints en hun belangrijkste kenmerk: een hoog “bankplofgehalte”. Time to relax!

Komt het al in de buurt van wat je zoekt, maar zit het er net niet tussen voor jou? Geen zorgen! Je kunt namelijk met de handige 3D tool van Fama, zelf een bank designen. Door de vele opties van kleuren en patronen komt jouw droom zithoek helemaal tot leven! 

Love is in the air

Ben jij uitgekeken op de standaard banken en zoek je meer een aparte en uitgesproken vorm? Dan wordt het tijd om naar een ronde loveseat kijken! De ronde vorm zorgt voor een speelse look in je interieur. Deze knusse loveseat heeft plek voor twee personen. De naam zegt het eigenlijk al. Je kunt het zien als een klein liefdesnestje, waar je na een lange dag gezellig met z’n tweeën kunt bijkomen. Of kruip er lekker samen in weg bij de haard of voor de tv. Het leuke aan deze loveseats is, dat je ze ook zeker met andere Fama-banken kunt combineren. 

Wist je dat deze loveseats ook een ingebouwde bluetooth speaker hebben? Gezellig met z’n tweeën muziek luisteren is dus ook totaal geen probleem! 

Weet jij al wat jouw volgende aankoop gaat zijn? Vergeet zeker niet eens een kijkje te nemen bij de Fama-collectie op Houwelinginterieur.nl, want wie weet zit jouw pareltje er wel bij! 😉 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste verlichting voor in huis

Verlichting is erg belangrijk voor in huis. Vooral nu het ‘s avonds...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *