5 manieren om je spullen op te bergen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je kent het wel… de huiskamer ligt vol rommel en je weet niet waar je het kwijt moet. Je kunt een grote kast kopen maar dat neemt weer zoveel ruimte in. Daarom laat ik laat je de top 5 zien van leukste opberg manieren.

#1 opbergbankje

Maak een gezellig hoekje in huis door een bankje neer te zetten en daarbij een plant en een lampje. Dit bankje is multi functioneel, want je kunt er van alles in kwijt! Tijdschriften, boeken, dekentjes etc. Het staat super leuk, en is mega handig. Ik zeg… stylen maar!

 

Credits: wehkamp

#2 Multifunctioneel bed

Een slaapkamer moet rust uitstralen. Een opgeruimde kamer is een opgeruimd hoofd. In een kamer staat het bed centraal. Een bed moet heerlijk liggen, comfort gaat voor alles! Maar, hoe handig is het dan als er 2 lades onder zitten? Eindelijk een plek waar je je overige dekens, kussens en misschien wel lakens kan neerleggen. Ideaal dus!

Credits: De weide hoek

#3 opbergmanden

 

Dit is ook een erg leuke manier van opbergen! Deze opbergmand geeft zoveel sfeer in huis en is perfect te stylen met andere meubelen en accessoires. Wit kan altijd en oogt erg fris. Hier kun je makkelijk veel spullen in kwijt en is daarom ook zeker een aanrader. Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar opbergmanden?

Credits: Sweet living shop

#4 Rieten manden

Rieten manden zijn echt de trend van nu. Je ziet het overal, in de bladen, online, en in de woonwinkels. Het staat echt prachtig in een landelijk interieur en is super te combineren planten erbij en zoals je hier beneden op de foto ziet met een schilderij. Wat ook mega leuk is is om de manden met elkaar te combineren. Hier zie je dat er twee rieten manden naast elkaar zijn gezet. Dit geeft een speels en leuk effect.    


Credits: Sweet living shop

#5 Bureau

Eentje die wij allemaal kennen is natuurlijk het bureau. Ik merk dat mijn bureau vaak erg vol wordt en dan geen overzicht meer heb. Kies dan voor een bureau dat erg veel opbergruimte heeft en er natuurlijk leuk uit ziet! Kies voor elke la wat er in komt en hou het opgeruimd. Kies bijvoorbeeld een dag in de week wanneer je het weer ordent


Credits: Wonen.nl

Ik ben helemaal gek op het leuke rieten mandje! Love it. Welke is jouw favoriet?

Liefs, Larissa

Comments

comments

More from Larissa Enderink

Verbeter je m2: je woonkamer inrichten doe je zo

Soms vind ik het erg lastig om alles qua ruimte uit mijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *