Hangen is het nieuwe staan!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een nachtkastje, we hebben het allemaal nodig om een lampje, de wekker of een boek op te bewaren. Maar waar ik mezelf altijd op betrap is dat die lades eronder vol met spullen liggen die ik eigenlijk nooit gebruik. (lekkere rommellades dus!). Daar heb ik iets op gevonden!

Van de grond af?!

Ja het kan echt. We gaan die nachtkastjes lekker vervangen door zwevende plankjes.(en zeg nou zelf het ziet er super creatief uit!)
Zo heb je nooit meer last van rommellaadjes want je kan hier echt alleen het hoognodige op kwijt. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Zo kun je er voor kiezen om een rond plankje te gebruiken om het er lekker speels uit te laten zien of een recht plankje om het er strak uit te laten zien dat is wat je zelf wilt en wat bij jou past!
Een groot voordeel van de zwevende plankjes is dat ze van de grond af zijn en je dus opties een grotere ruimte hebt.

Lekker hangen

Dan heb je je plankje klaar en dan moet die nog opgehangen worden natuurlijk! Dit kan ook weer met verschillende materialen. Hou jij van industrieel en stoer, neem dan kettingen. Deze geven net even dat stoere robuuste effect. Ben je daar niet zo van? Neem dan lekker stevig touw of een mooi zwart lint. Je kunt er voor kiezen om de standaard 4 gaten in je plank te maken waar je de kettingen, touw of lint door heen haalt. Maar hou jij van net even anders, kies dan voor 3 of 5 gaten. Dit ziet er ook net wat speelser uit dan de standaard 4 gaten. Draai een stevige haak in het plafond, breng je kettingen, touw of lint in het midden van je plankje samen en bevestig deze aan de haak in je plafond. Nu is het alleen nog een kwestie van je favoriete lampje, wekker en een leuk boek of plantje erop zetten en je nieuwe ‘nachtplankje’ is klaar om te gebruiken!


Credits: The Merry Thought


Credits: Westwing Home & Living


Credits: Vintage Ropes

Wat vinden jullie van deze ‘zwevende’ nachtplankjes? I’m in love! Liefs, Lizzy

Comments

comments

More from Lizzy van Enckevort

Hangen is het nieuwe staan!

Een nachtkastje, we hebben het allemaal nodig om een lampje, de wekker...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *