Een spiegel van Usi Maison voor de slaapkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Onlangs hebben we onze slaapkamer een nieuwe look gegeven. Zo hebben we ons bed gedraaid, de muur achter het bed een donkerblauwe kleur gegeven… en sinds kort hebben we ook een nieuwe spiegel! Ik ben er helemaal weg van en ik laat het je graag zien. Lees je mee?

Usi Maison

Ik ben al een langere tijd bekend met Usi Maison en we hebben jullie ook al wel vaker verteld over dit mooie bedrijf. Usi Maison verkoopt allerlei soorten spiegels. Zo vind je altijd wel een spiegel dat aansluit op jouw wensen. Via hun website kun je eenvoudig je favoriete spiegel bestellen en binnen no time kun jij genieten van jouw nieuwe aanwinst! 😉 Maar waar kies je dan voor? 

Als je een nieuwe spiegel gaat kopen is het van belang dat het goed past in de ruimte. In mijn geval gaat het om de slaapkamer, maar misschien wil jij wel een nieuwe spiegel in de woonkamer bijvoorbeeld. Kijk goed naar wat jouw wensen zijn: wil je een spiegel als blikvanger of moet het meer blenden met de rest? Ik heb gekozen voor een zwarte spiegel. Hierdoor weet ik zeker dat het overal bij past en ben ik er nog lang niet op uitgekeken. Wat deze spiegel echter uniek maakt is dat er een reliëf in de lijst zit. 

Het is een Japanse design spiegel, Kyo, van het merk Deknudt Mirrors. Het is geen standaard zwart-houten spiegel, maar er is een speciale techniek toegepast. Met de eeuwenoude Japanse techniek (genaamd Shou Sugi Ban) wordt het hout gebrand. Hierdoor krijg het een verkoolde uitstraling. 

De spiegel is verkrijgbaar in meerdere formaten. Of je nou een grote of juist een kleinere spiegel wil: dat maakt niet uit. De Kyo past overal! Ik ben heel erg blij met hoe het staat in onze slaapkamer. Een perfecte match! 

Kortom: ik vind deze spiegel écht een aanrader. Het staat stoer en modern! Bovendien maakt het mijn slaapkamer helemaal af. Wil je meer weten? Bekijk dan de website van Usi Maison! 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het belang van een goede ondervloer in jouw woning

Als je een nieuwe vloer gaat leggen in je huis, wil je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *