De slaapkamer aankleden met Essenza

Inspiratie tijd: 3 minuten

Toen we net verhuisd waren moesten we nog eventjes wachten op ons nieuwe bed, maar toen deze eenmaal binnen was kon het stylen beginnen! Zo leuk! In samenwerking met Essenza heb ik onze slaapkamer aangekleed en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik deel het graag met je!

Waar let je op?

Ben je ook van plan om jouw slaapkamer aan te kleden? Waar moet je precies op letten? Allereerst is het goed om te kijken naar jouw stijl: wil je een uitgesproken aankleding of hou je het juist wat rustiger? Wij hebben bijvoorbeeld een uitgesproken kleur op de muur en een opvallend bed en daar wilde ik wat betreft de aankleding meer mee gaan doen. Als je een uitgangspunt hebt kun je gemakkelijk kiezen wat je wil als het gaat om de styling. Een romantisch setting, een bohemian vibe of ga je juist voor een moderne uitstraling? De accessoires, kleuren en meubels bepalen het.

Onze slaapkamer…

Een aantal maanden geleden mochten Larissa en ik naar Spanje en toen kwam ik in aanraking met Essenza. Wij mochten hun prachtige spullen gebruiken voor het inrichten van de slaapkamers in het appartement die wij mochten stylen voor Costa del Daphne. Ik was gelijk verliefd op de prachtige prints, mooie stoffen en de leuke uitstraling… Toen we gingen verhuizen wist ik één ding zeker: onze slaapkamer moest er net zo leuk en gezellig uit komen te zien!

We hebben een vrij opvallend bed (velvet!) en een mooie warme kleur op de muur, dus dat kwam zéker goed uit… want de kleuren van Essenza passen hier perfect bij. Het dekbedovertrek, de Olivia, is vrij rustig en heeft een witte kleur met een jacquard geweven bloemendessin. Dit vormt een mooie basis, omdat de rest wat drukker is.

Om het bed extra op te fleuren hebben we een prachtige bedloper, de Filou. Het voelt zo lekker zacht aan en heeft een prachtige kleur! Ook de bloemen erop vind ik supermooi staan.

Kussens mogen natuurlijk niet ontbreken op het bed. Ik heb gekozen voor twee verschillende kussens, namelijk twee keer de Filou shell nekrol (dezelfde print als de bedloper, love it!) En daarnaast één keer de Riv brown. Tip: combineer verschillende kussens met elkaar voor een extra mooi effect!

Voor op de vloer hebben we eveneens een nieuwe aanwinst, namelijk het Filou Finest vloerkleed. Dit vloerkleed kun je eigenlijk overal wel neerleggen. Erg leuk in de slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook in de badkamer zou ik ‘m super vinden staan. Het staat in ieder geval altijd fleurig en gezellig!

Over Essenza

Bij Essenza Home kun je voor nog veel meer terecht. Denk aan een leuke poef, een rond vloerkleed of nog meer kussens. Zelfs voor heerlijke chill kleding kun je bij hen terecht. Neem dus zeker even een kijkje!

Wat vind jij van onze slaapkamer? De producten van Essenza staan er prachtig bij, toch?! Liefs, Mariëlle.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Flower power!

Misschien ken je het wel… je bent gek op bloemen, maar je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *