Welke interieur musthaves mogen niet ontbreken?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Nu een nieuw seizoen is aangebroken, is het ook tijd om eens te kijken naar welke interieur musthaves niet mogen ontbreken in jouw huis. Ik vind het leuk om regelmatig mijn huis te veranderen: een nieuw kleurtje op de muur, een nieuw vloerkleed, leuke kussens… Niet al te grote aanpassingen die je interieur een hele andere look geven. Maar wat zijn nou eigenlijk de interieur musthaves? Wat mag niet ontbreken in jouw interieur?

 

Comfy bank

Dit is misschien wel het belangrijkste. Een comfortabele bank is iets wat echt niet kan missen in je interieur. Dit is misschien wel de plek waar je het meeste tijd doorbrengt. In de ochtend even koffie drinken en het nieuws kijken, in de middag soms met je laptop op schoot werken en dan ‘s avonds met een lekker warme kop thee je favoriete series kijken met een dekentje.

Kussens

Leuke kussentjes kunnen dan ook zeker niet ontbreken. Dit maakt je zithoek compleet. Sierkussens zijn ideaal om je interieur snel en makkelijk een nieuwe look te geven. Mix en match bijvoorbeeld met verschillende soorten printjes en kleurtjes. Zo zijn makkelijk te verwisselen. Veranderd het seizoen? Verander dan ook je kussens zo geef je je interieur gelijk een andere uitstraling. Bovendien hoeft deze verandering ook niet per se veel te kosten. Check bijvoorbeeld eens leuke acties, mooie kortingscodes bij je favo winkels of koop het tweedehands!

 

Vloerkleed

Een wollig vloerkleed voor deze tijd van het jaar om je voeten lekker warm te houden is een echte musthave! Je zult gelijk merken dat een vloerkleed je ruimte veel meer sfeer en eenheid geeft. Het geeft dat huiselijke gevoel. Het is ook verschillend per ruimte waar je voor gaat. Wat wil je uitstraling? Misschien wil je juist jouw werkplek of kantoor voorzien van de leukste musthaves. Neem dat mee in je plannen!

 

Verlichting

Persoonlijk is verlichting mijn favoriet. Ik houd van licht! Deze periode wordt het steeds vroeger donker en in de avond wil je dan wel een gezellige sfeer creëren in huis toch? Goede plafondverlichting is natuurlijk belangrijk maar leuke tafel lampjes en kaarsen geven je ruimte nog veel meer sfeer en gezelligheid. Zet bijvoorbeeld wat kaarsen op een dienblad! Ziet er ook nog eens mooi uit!

Opbergruimte

Je moet je spullen ergens kwijt kunnen. Opbergruimte heb je eigenlijk nooit genoeg al woon je nog zo groot. Het komt in iedere woning wel van pas. Iedereen heeft spullen thuis waarvan je ze niet altijd hoeft te zien. Daarom kan deze musthave niet missen tussen dit rijtje! Een kast kan ook een dubbele functie hebben. Het is de perfecte plek om je lampen en decor op te zetten bijvoorbeeld.

Welke interieur musthaves ga jij in huis halen? Ik ben benieuwd!

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Kunst aan de muur

In januari heb ik altijd zo iets van, ik mis iets in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *